Ezt megengednétek egy 8 évesnek?
bármit rá lehet rakni, azzal semmi gond nincs, akár játékot is.
Ami problémásabb, az az adatsebesség. A gépnek folyamatosan adatokat kell beolvasni az adathordozóról, majd esetlegesen felülírni közben a már meglévő fájlokat (pl megszereztél egy fegyvert stb).
Az USB 3.0 adathordozó sebessége maximumon kb fele egy merevlemeznek (HDD) olvasáskor (mikor a gép olvas belőle), minimum értéken viszont jó 5-6x gyorsabb egy merevlemez (ekkora kilengés van az adatátviteli sebességnél). Ebben persze még nincs az írás, ahol jobban elhasal egy pendrive a merevlemezzel szemben.
A pendrive nem hiába adathordozó, nem való az ilyen dolgokra. Rárakhatod a játékot, ha megfelelően van formázva, csak ne lepődjetek meg, ha 5 másodpercenként megakad a játék 1-2 secre, időnként kék halál, játék összeomlás meg társai.
Ha ennyire kell a plusz hely játékoknak, WD10EZEX HDD 14 ezer + postaköltség és 1 terás, SATA6-os csatlakozójú, nekem is ilyenen van fent több tucatnyi steames játék, szépen fut.
Nekem is ugyanolyan HDD-m van mint az 1-nek az tényleg jó nem is drága és elfér rajta 20-30 játék nyilván mérettől függően.
Az öcséd ha kapott is egy USB-t azzal nem sokra megy egy mai játék már 30- 40 GB.
Max konzolba jó lehet a mentések tárolására én is azt csináltam annao 360-amon.
Másféle játék felhasználásra nem jó. Ha mindenképpen a CS a mániája azt javasolnám h szerezzetek egy ilyet
Kicsi CS elfut rajta, meg még talán pár 2004-5 körüli cím is. Pl DOOM 3, FEAR 1, Underground 2,.... Csak a 32 GB miatt egyszerre egyet játsszon.
Kábelezni csavarozni nem kell, takarítani se. Bedugod a tv-be rá a perifériákat és kész van egy full PC-d.
Voálá egy adathordozó amint elfut a CS :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!