Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ezt megengednétek egy 8 évesnek?

Ezt megengednétek egy 8 évesnek?

Figyelt kérdés
14 vagyok, testvérem 8. Addig nyavajgot apánknak, amig az vett egy adathordozot. Testvérem erre azt mondta "ezzen majd elfut a counter stike és lehet majd játékokat ölteni rá". Jót nevettem magamban. Az ugyebár a gép teljesitményétöl függ hogy mi müködik rajta és mi nem... De rájöttem hogy komolyan gondolja ezt a badarságot. Közös a gép, ha rajtam mulna nem engedném neki. De tényleg folyamatosan a géphez csatlakoztathatunk egy adathordozot és letölthetünk rá egy ilyen játékot?

2016. júl. 4. 15:16
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

bármit rá lehet rakni, azzal semmi gond nincs, akár játékot is.

Ami problémásabb, az az adatsebesség. A gépnek folyamatosan adatokat kell beolvasni az adathordozóról, majd esetlegesen felülírni közben a már meglévő fájlokat (pl megszereztél egy fegyvert stb).

Az USB 3.0 adathordozó sebessége maximumon kb fele egy merevlemeznek (HDD) olvasáskor (mikor a gép olvas belőle), minimum értéken viszont jó 5-6x gyorsabb egy merevlemez (ekkora kilengés van az adatátviteli sebességnél). Ebben persze még nincs az írás, ahol jobban elhasal egy pendrive a merevlemezzel szemben.

A pendrive nem hiába adathordozó, nem való az ilyen dolgokra. Rárakhatod a játékot, ha megfelelően van formázva, csak ne lepődjetek meg, ha 5 másodpercenként megakad a játék 1-2 secre, időnként kék halál, játék összeomlás meg társai.

Ha ennyire kell a plusz hely játékoknak, WD10EZEX HDD 14 ezer + postaköltség és 1 terás, SATA6-os csatlakozójú, nekem is ilyenen van fent több tucatnyi steames játék, szépen fut.

2016. júl. 4. 15:27
 2/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen levezetted és megmagyaráztad :) köszönöm
2016. júl. 4. 15:32
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem is ugyanolyan HDD-m van mint az 1-nek az tényleg jó nem is drága és elfér rajta 20-30 játék nyilván mérettől függően.

Az öcséd ha kapott is egy USB-t azzal nem sokra megy egy mai játék már 30- 40 GB.

Max konzolba jó lehet a mentések tárolására én is azt csináltam annao 360-amon.

Másféle játék felhasználásra nem jó. Ha mindenképpen a CS a mániája azt javasolnám h szerezzetek egy ilyet

[link]

Kicsi CS elfut rajta, meg még talán pár 2004-5 körüli cím is. Pl DOOM 3, FEAR 1, Underground 2,.... Csak a 32 GB miatt egyszerre egyet játsszon.

Kábelezni csavarozni nem kell, takarítani se. Bedugod a tv-be rá a perifériákat és kész van egy full PC-d.

Voálá egy adathordozó amint elfut a CS :D

2016. júl. 4. 23:12
 4/4 anonim ***** válasza:
NE,NE KÖNYÖRGÖK NE! Nem kell még több retardált agyhalott 8 éves a CS-be,így is el b.aszta a sok kis idióta,nem kell mégegy,köszöntem! (ezt nem sértésből,retardált lesz belőle,egész nap a gép előtt fog üvöltözni,majd ha lesz annyi mint te,és lesz önuralma akkor majd ok)
2016. júl. 5. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!