Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Undertale-ben W. D Gaster...

Undertale-ben W. D Gaster Sans és Papyrus apja? O. o

Figyelt kérdés

Mert rengeteg ilyen rajongók által készített képet láttam...olvastam a Wiki-n, hogy valami kapcsolatban állnak, csak nem vagyok túl jó angolos, és nem nagyon értem ...úgyhogy kérlek ne linkeljetek angol oldalakat!

Előre is köszönöm.^^

2016. júl. 6. 21:51
 1/10 anonim válasza:
47%
Igen, Gaster Papyrus és Sans apja, Sans örökölte Gaster "Gaster Blaster"-eit, amik azok a sárkány-koponya szerűségei ^^
2016. júl. 10. 12:59
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :)
2016. júl. 11. 23:03
 3/10 anonim ***** válasza:
Én inkább azt mondanám Sans és Papyrus Gaster kísérleteinek eredménye.
2016. júl. 13. 20:47
 4/10 A kérdező kommentje:
#3 - Köszönöm neked is :) Ez megmagyarázza azt is, hogy nincs anyjuk ^^
2016. júl. 15. 18:28
 5/10 Lipton18 ***** válasza:
100%
De ezek mind teóirák, szóval semmi nem bizonyítja.Valaki szerint Gaster az apjuk, mások szerint ő is a testvérük.
2016. júl. 17. 14:10
 6/10 anonim ***** válasza:
Valószinüleg igen, amikor Gasterhez kerülsz azok a furi betűk olyasmiket jelentenek hogy "ti ketten, hl vagytok?" meg ilyeneket. :33 De sok teória van, van amelyik szerint Gaster régebben tudós volt és az ő kisérleteinek szüleményei, aztán meg ő is valahogy "tönkretette" magát, meg olyanok is vannak hogy simán csak apjuk volt, anyjukkal meg nemtudni mi lett... Még olyan is van ami szerint a Riverperson volt a felesége vagy mi XD Amm de nem lehet tudni, Sans-ék körül rengeteg rejtély van.
2016. júl. 25. 11:18
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Valójában semmi konkrétum nem derül ki róla ezzel kapcsolatban. Sőt az se biztos, hogy úgy néz ki. Mármint az ikonját ha elforgatod akkor egy nagyfejű lényt kapsz. Erre is vannak elméletek. Amit fanartokon látsz vagy fanficekben olvasol róla, mind találgatások. Szerintem Toby jól szórakozik a fanok kreativitásán! ^^
2016. júl. 31. 23:22
 8/10 anonim ***** válasza:
Úgy van ahogy a hetes mondja. Toby Fox nem hozott a történettel kapcsolatban egy csomó mindent nyilvánosságra, azt sem, hogy Gaster a történet szempontjából fontos-e vagy nem. A jelenleg legelterjedtebb mód, ahogy a fanok ábrázolják, ( ahogy belépsz egy kis helyiségben látsz egy alakot ) az sem biztos, hogy ő. Arról meg semmi sincs a játékban arról hogy Sansnak meg Papyrusnak van-e köze hozzá, vagy ismerik-e. Ez, hogy a gyerekei, vagy kísérleti eredményei Gasternek, egy fanteória.
2016. aug. 15. 19:05
 9/10 anonim ***** válasza:

Nézd meg a Glitchtale sorozatot.

Itt egy link: https://www.youtube.com/watch?v=BCzDrlnOYY0

2017. jan. 18. 19:35
 10/10 Gofrisütő ***** válasza:
Nem tudni. Szerintem nem. De biztos, hogy minimum Sansnek van valami köze hozzá, de senki sem mondta, hogy rokoni
2020. nov. 4. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!