Undertale: hogyan beszéljem ki magam a harcokból?
Figyelt kérdés
annyit tudok róla hogy, nem tanácsos megölni az ellenfeleket, sőt, kifejezetten úgy kell vele elsőnek játszani. de hogyan is lehet? mert konkrétan nem használ semmit, és végül mindig "spare"-elek, amivel igaz, kapok goldot, viszont semmit sem csináltam, csak rámentem a spare opcióra. ez van az eddigi összes ellenfélnél. még csak most kezdtem el, de sem a béka, sem a szellem, sem a többi ellen nem működik, mehetne ez az act, compliment dolog egész végig, semmi sem történik, így végül mindig spare-t használok. valamit rosszul csinálok, vagy tényleg ennyiből áll a békés, beszélős játszás?2016. jún. 25. 23:04
1/1 anonim válasza:
ACT->[ELLENFÉL]->TALK
És ezt addig kell csinálni, amíg nem lesz sérga a SPARE...
(Amúgy a beszélgetés csak arra van, hogy feloldódjon a SPARE)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!