Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Undertale: Ki a z W. D Gaster?...

Undertale: Ki a z W. D Gaster? Hol lehet vele találkozni a játékban?

Figyelt kérdés
2016. máj. 9. 20:51
 1/8 Amarok Tonrar ***** válasza:
2016. máj. 10. 17:45
 2/8 anonim ***** válasza:
58%
Úgy imádom mikor valaki egy angol nyelvű linkel szúrja ki a másik szemét. Ha értene angolul, nem gondolod hogy utánanézett volna? Alapból nem találkozhatunk vele, csak heckelessel.
2016. nov. 30. 01:35
 3/8 Amarok Tonrar ***** válasza:
0%
De május óta ez nem zavart senkit, annyira jó, hogy erre jártál. Egyébként feltűnt, hogy az Undertale angol nyelvű játék?
2016. nov. 30. 01:37
 4/8 anonim ***** válasza:
És akkor mi van?
2016. nov. 30. 02:27
 5/8 Amarok Tonrar ***** válasza:
0%
Az én válaszommal ellentétben, te remekül megválaszoltál minden feltett kérdést. Ja, várj, nem. Csak belekötöttél egy fél éves válaszba, amire még a kérdező sem reagált. "Ez az, pajti!"
2016. nov. 30. 09:32
 6/8 anonim ***** válasza:
Én sem tudom a választ. Megláttam a kérdést és hogy van egy válasz. Orultem neki, erre angol oldal. Ha gyakorin kérdeznek, magyarul válaszolj ne angol linkel. Bar minek is jartatom a számat ilyennek. Mindjárt jön a szöveg, hogy "tanulj meg angolul", mert az olyan egyszerű.
2016. nov. 30. 10:08
 7/8 anonim válasza:

SPOILEREK!! Tehát: W.D. Gaster Alphys előtti tudós volt. Úgy találkozhatsz vele, ha egy játékban elrejtett (nem annyira) kód, méghozzá egy váltózó értéke (változtatni csak egy egyszerű kis játékfájlokban turkálással lehet) egyenlő egy megadott számmal. Például a Waterfall (vízesés, ha neked úgy jobban tetszik) sajtos Save-csillagnak jobb oldalra eső folyosóra mész 66-os változóval, (elárulom, hogy FUN-nak hívják, de lehet, hogy megváltozott fun-ra, vagy Fun-ra, mindegy) ott találsz egy szürke ajtót. Ha bemész, ott található Gaster. (legalábbis a közösség szerint Gaster, egyébként mysteryman.jpg) De találhatóak a Hotlandi liftek mellett (megadott FUN-okkal) a követői is, amik elmondják Gaster történetét, de hogy bonyolultabb legyen, máshogy mondják el. Azt lehet belőle kideríteni, hogy elkészítette a CORE-t, és "beleesett" a talámányába, így hibás lett. Ha nem jól mondtam e utóbbit, javítsatok ki, emlékezetből írom :) De vannak még utalások: Snowdin elején (egy megadott FUN-nal, persze) a hóemberes részre mész, akkor van rá esély, hogy egy Sound Test menübe mész, ahol fura "zenéket" tudsz lejátszani. Van Meat Factory, kettő olyan, amire nem emlékszem (xD), és még a Gaster's Theme! DE ha kiválasztod a Gaster's Theme-et, akkor már nem tudod a többit lejátszani. A Z-vel ki lehet menni, de utána már nem lehet visszamenni. És ott a Wrong Number, ami szintén a Snowdinban van, méghozzá annál a helynél, ahol egy szörny horogra akasztott a képét, hogy hívja valaki föl. De ahelyett, hogy egy másik szobába vinne, Sans felhív, ezzel az üzenettel: Helló! Beszélhetnék G... Bocsi, téves hívás! És énekel neked egy téves hívás dalt. De ez nem kijezetten Gasterre utal, lehetne Gyftrot, Gerson, Glyde, Grandpa Semi, vagy Grillby. És ott van az utaztatós valaki. Ha nem tudod, itt egy link, csak a képnek: [link] Tehát, van egy minimállis esély arra, hogy ezt mondja: "Tra la la. Beware of the man who speaks in hands." Ez lefordítva: Tra la la. Vigyázz azzal, aki kezekkel beszél. Ha nem érted, később érteni fogod, leírom, de még van: "Tra la la. Beware of the man who came from the other world." Lefordítva: Tra la la. Vigyázz azzal, aki másik világból jött. De ez még So Sorry-ra is utalhat, mivel ha turkálsz, kiderítheted, hogy a theméje mus_wrongworld.ogg. A wrong world azt jelenti, téves világ. És most egy utolsó utalás:

W.D. Gaster W.D.je a Wing Ding betűtípusra utal, ami nagyrészt kezekkel ábrazolja a betűket. Viszont akkor Wing DinG Aster (ott a G a ding végén), Aster pedig egy növény, ami a Asteraceae családba tartozik. Flowey is abba tartozHAT. Floweyval már nem találtam a neten összefüggést. :/ De azért remélem, tudtam segíteni :)

2017. aug. 29. 13:35
 8/8 anonim válasza:

Bocsi, kihagytam valamit! Van egy ténylegesen nagyon titkos szoba, ahova BE kell magad hackelni! Nekem még nem sikerült :/ De ott a saját nyelvén (Wing Ding(Ha nem érted, olvasd az előző kommentemet, leírtam)) elmond egy mondhatjuk, hogy ijesztő szöveget: ENTRY NUMBER SEVENTEEN

DARK DARKER YET DARKER

THE DARKNESS KEEPS GROWING

THE SHADOWS CUTTING DEEPER

PHOTON READINGS NEGATIVE

THIS NEXT EXPERIMENT

SEEMS

VERY

VERY

INTERESTING

WHAT DO YOU TWO THINK?

Ez azt jelenti:

17-ES SZÁMÚ BEJEGYZÉS

SÖTÉT SÖTÉTEBB MÉG SÖTÉTEBB

A SÖTÉTSÉG CSAK NŐ

AZ ÁRNYÉKOK MÉLYEBBRE VÁGNAK

A FOTON NEGATÍV OLVASATÚAK (kedves Google Fordító barátom segített xD)

EZ AZ ÚJ KÍSÉRLET

NAGYON

NAGYON

ÉRDEKESNEK TŰNIK

TI KETTEN HOGY GONDOLJÁTOK?

Ti ketten? Kik? Fennáll a kérdés. A neten ezeket találtam: Toriel és Asgore, Sans és Papyrus, Asriel és Toriel, Asriel és Chara, stb, stb, stb...

Na és ott van a kezdetnél az az elfelejthetetlen elnevezés, ahol ha Gaster-nek nevezed magad, előlről kezdődik a játék. És a csontváztesóház (így hívom xD) mögött van a csontváztesóházmögöttititkosszobaaholvanegylefedettgépezetamitGasterhezlehetkötni, ami amúgy egy csontváztesóház mögötti titkos szoba, ahol van egy lefedett gépezet, amit Gasterhez lehet kötni. Többet egyelőre nem tudok mondani, de remélem, hogy még találok összefüggést, én is kíváncsi vagyok többre :)

2017. aug. 29. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!