Egyre több helyen látom, ezért egy kicsit utána néztem és megtetszett. A történet érdekesnek tűnik, a karakterek szimpatikusnak látszanak, és még a zenék is jók, ráadásul rengeteg helyen olvastam róla pozitív véleményeket. Szóval tényleg megéri megvenni vagy csak mindenhol agyon van hypeolva? (Gameplayeket nem akarok nézni a spoilerek miatt, és ez sokat ront az élményen ilyen játékoknál. Olyanok válaszát várom (természetesen spoilermentesen), akik játszanak/játszottak vele és értik is a történetet.)
(Mielőtt valaki írná, hogy "veddmegnemolyandrága", nálam ez nem ilyen egyszerű... és ilyeneknél szeretem több ember véleményét megtudni.)
Én egy gameplayt néztem végig belőle. Ha nyitott vagy valami újra, vagy valami régi új megközelítésére, akkor elég egyéni játék. A történet egész érdekes, a játék az a szívmelengető kategória. Én nem venném meg, elég volt amit néztem belőle, de nem azért mert rossz lenne.
2016. jan. 18. 22:00
2/12 anonim válasza:
Egy kicsit túl van hype-olva, de azért 7-8 pontot adnék neki 10-ből. Jók a poénok, ötletesek a harcok, kiváló a zene, de nekem a grafika eléggé "báncsa" a szemem. Oké, egyemberes project, de azért később lesz egy-két szájtátós jelenet is, jó lett volna az egész játékot olyan színvonalon megcsinálni.
2016. jan. 18. 22:54
3/12 Lipton18 válasza:
Szerintem nagyon jó, és igazán megéri az árát!Én először ugye láttam, hogy kezd népszerű lenni, meghallgattam belőle ey pár zenét, meg láttam egy pár képet. Mondom hát ez elég jónak ígérkezik, dehát mi van, ha mégse?!És így elkezdtem nézni egy playthrought, és hát, eléggé szimpi lett a játék, annyira, hogy lemaratonoztam a kb 8 órás végigjátszást, és a legszebb az egészben, hogy ezuán csak még jobban akartam vele játszani:'D Igazából minden magával ragadt benne..a karakterek, maga a történet, alapból az, hogy több végkimeneteles játék, sőt, még a grafikát és stílust is szeretem:D 2-3 héttel ezelőtt végigjátszottam, és nagyon király volt, abszolút más érzés mint mikor csak a végigjátszást néztem. És most ott tartok, hogy nagyon szeretem a játékot, de nincs szívem újrakezdenixd (nem spoilerezek, hogy miért nincs)
2016. jan. 20. 09:54
4/12 anonim válasza:
Ha tetszett az Earth Bound akkor igen, egész jó. Nekem azért jön be mert semmi sem egyforma, nem olyan, mint a legtöbb 10E+os játék amit egyszer végigtolsz oszt jónapot. Ez minden körben más és más, emlékeznek rád az ellenségek, satöbbi. Rohadt jó, és olcsó, vedd meg.
2016. jan. 20. 15:08
5/12 anonim válasza:
A legjobb dolog, amire költheted 10 dollárodat.
Első játék, aminek a végén pityeregtem.
Számomra egy 8-9/10 legalább.
2016. jan. 26. 14:47
6/12 anonim válasza:
Én megvettem és nem bántam meg, nagyon szórakoztató és elgondolkodtató. Érdekes, ahogy több oldaláról is meg lehet ismerni a karaktereket a végigjátszások során. Nagyon tetszettek a szereplők, történet, zene, maga a világ.
2016. febr. 24. 06:04
7/12 anonim válasza:
Köhh hát én sajnos csak kalózkodni tudtam egyenlőre...de ha valaha lesz 10 dollárom,tuti megveszem! Igen, úgy is hogy már végigjátszottam párszor, ennyire jó játék :D
Megérdemli a hypeot :)
2016. márc. 23. 15:30
8/12 anonim válasza:
Szerintem megéri... 2. kedvenc játékom és ahhoz képest, hogy úgy "született", hogy egy ember (Toby Fox) unatkozott oszt' csinált egy játékot... meglepően jó...
2016. jún. 26. 16:30
9/12 anonim válasza:
szerintem nem. néztem videókat és elolvastam egy blogot, erre jutottam, hogy lényegében minden ottani meg akar ölni kivétel nélkül. még az a csúf varangy is az elején. szóval hülyeség és egy kalap 8-bit grafikájú szarkupac az egész.
2016. júl. 13. 20:22
10/12 DomaD válasza:
Kedvenc játékom! Most játszom végig ötödjére. De ha ez nem győzött meg mondok pár érvet.
1.Vicces, de nagyon!
2.Több befejezési lehetőség
3.Megható történet
!!VISZONT!! Ha nem tudsz angolul akkor ne vedd meg. Nem kell felsőfokú hozzá, de, ha teljesen hülye vagy az angolhoz ne vedd meg. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!