Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szerintetek fizz vagy katarina...

Szerintetek fizz vagy katarina a noobabb hős?

Figyelt kérdés
Vita kérdés! normális vaálaszokat kérek!

2016. jún. 27. 14:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
87%

noobabb, komolyan?XD

Alapjáraton mindkettőhöz kell minimális tudás, hogy tudjál érvényesülni. Szerintem late game-t tekintve katarina jobb a cd reduction miatt, ha mindenki full builden van hiába mérgez ezerrel fizz.

Skilleket nézve Katarina könnyebb hős, hiszen nincsen manája, amiből kifogyhatna. Ellenben Fizz át tud ugrani kisebb falakat ward nélkül is, míg Kata megszívta a shunpo-t ha nincs mire/kire ugrani.

Egyéb iránt Katarinát nem látsz silver felett, mert visznek egy jó kis silence-s sneares karaktert és megették reggelire. Fizz halála is kb egy snear alatt megoldható, de neki a mozgékonysága (sérthetetlen botra ugorva, kicsúszás skill shotok elől stb) valamivel nagyobb előnyt jelent.

Ha mindent összegzel, Katarina jobb egy kezdőnek, nincs mana amire figyelni kell, viszonylag jó sebzés, ha betámadnak és sikerül ölnöd egyet a cd red miatt máris nagyobb esélyed van leölni a többit is.

2016. jún. 27. 15:25
 2/11 A kérdező kommentje:

a kérdés úgy jött, hogy én az egyik haverommal 1v1 eztem, és én fizzel voltam ő katával és amikor 3/1 re álltam akkor feladta, "mert fizz a legNOOBABB hős"

én ezzel nem igazán nem értek egyet...

2016. jún. 27. 17:31
 3/11 anonim ***** válasza:
75%

Imádom amikor az emberek ezzel a "noob champion"-nal jönnek... Elfeedelik a katarinát, de nem ők a szarok! Hanem az aki vele játszik, mert van annyi esze, hogy nem pickel olyan hősöket amikhez még a diamondosoknak sincsen közük.

Katarina a könnyebbek közé tartozik, fizz viszont nagyon nem, nehéz vele tradelni, és tf-ben sem a legegyszerűbb valami hasznosat alkotni, hacsak nem sétál az adc az arcodba.

2016. jún. 27. 18:44
 4/11 A kérdező kommentje:

Imádom amikor az emberek ezzel a "noob champion"-nal jönnek... Elfeedelik a katarinát, de nem ők a szarok!

Tudod mi ebben az érdekes? Az, hogy mindig a katarina van elfeedelve! Ebből következtethetsz, hogy miért mondjás ezt az emberek!

De, nem tagadom, hogy nagy skill kell ahhoz, hogy egy q-t és egy e w kombót csinálj, ami ha még nem is halálos ott az a rohadt nehéz ulti, aminek a technikájának a megtanulásához hónapokra van sügség!!

2016. jún. 27. 19:37
 5/11 A kérdező kommentje:
szügség*
2016. jún. 27. 19:38
 6/11 A kérdező kommentje:
szükség* :D
2016. jún. 27. 19:38
 7/11 anonim ***** válasza:
Hetek óta 1-2katát láttam... Bronz aljában elhet, hogy erős de a felett semmit sem ér,mert van annyi esze az embereknek, hogy dobjanak rá egy stunt... Vagy,hogy a mides counter pickelje, ha pedig kata pickelt később akkor exhaustot hozzon a mides ignite helyett...
2016. jún. 27. 19:41
 8/11 anonim ***** válasza:

Katarinának az az erőssége, hogy nagyon ki tudja használni a káoszt, ami valljuk be, hogy igencsak jellemző a platinum alatti divíziókra. Tehát katarina "noobsága" az emberek "noobságából" következik.

Arról meg senki nem beszélt, hogy mechanikailag nehéz. Megtalálni a megfelelő pillanatot az engage-elésre, az már kicsit nehezebb. Master Yi-nek sincsen túl bonyolult "kill combo"-ja, mégis egy eléggé high skill-cap champion.

2016. jún. 27. 19:54
 9/11 A kérdező kommentje:
Én nem nagyon szoktam rankedezni (igaz nem is találkoztam még katával ranked meccsben)de higgyétek el, hogy nem nagyon tudok mit csinálni, ha gp vel a pofámba ugrik egy kata...
2016. jún. 27. 20:05
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyik se Noob champ, egyikkel se könnyű rendesen játszani rendes ellenfelek ellen. Általában azok szokták le ,,noob champezni" őket, akiknek kb. semmi közük a játékhoz és lényegében free killeket adnak nekik (fölöslegesen berohanak utána a torony alá, hogy megpróbálják még megölni, mert az olyan menő,stb, aztán meghalnak és egyből megy ,,XY champ is noobchamp".
2016. jún. 28. 08:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!