Szia! (bocsi hogy ilyen későn írok vissza de azóta volt egy rework és azt megakartam várni:D) Na.. Kata main vagyok (lvl 7-es) és szerintem a rework miatt kell hozzá most több 'ész'a régi Katával szerintem az volt a baj hogy könnyű volt vele játszani (nem nekem xD)... amikor kezdtema LoL-t nekem az első igazi champem (akivel élveztem a játékot Katarina volt:D) Kb kellett 1 HÓNAP mire megtanultam vele úgy játszani hogy botokban normálisan tudjak vele játszani aztán kellett kb 2 hónap mire 30-as sinztű lettem és akkor vittem Katát pvp-be kellett jó pár idő mire megtanultam hogy is van ez az egész;) (persze nem ranked volt a mai napig nem megyek rankedet) és azóta eltelt jó pár idő mire TÉNYLEG azt láttam hogy.. 'hmm milyen jó kis mian' :D a napjainkban én már úgy vagyok vele hogyha jön egy Yasuo és ha pl (REWORK!) oda megy a tőrődhöz akkor nagyon megszívta és ha van utlid akkor nyugodta ultizz mert te Kata vagy:D (na jó ezt csak úgymondtam:DD) de tényleg az elején eléggé nehéz és bocsi hogy 1 év múlva válaszolokde a reworkot megakartam várni:D Remélem hogy tudtam segítnei^^ :*
Üdv:Egy Kata main (Stellyhun :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!