Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » League of Legends: Mennyire...

League of Legends: Mennyire nehéz Kindred-el játszani?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Én alapból ADC párti vagyok, és mikor kijött Kindred nagyon megtetszett a játékstílusa. Na már most bevallom őszintén nem vagyok még annyira szuper pro LoL játékos. :'3 Jinx a main-em, vele játszom a legtöbbet. Őt elég jól kezelem. Na hozzá képest Kindred mennyire nehéz? Tudom, hogy kicsit más körökben mozognak, ugyan is Kindredet lehet használni jungle-s karakterként is. Lehet egyáltalán csak bot lane-en tolni vele? A válaszokat előre is köszönöm. Nem mondom, hogy ne legyenek negatív kommentek, mert úgy is lesznek, de azért legyetek kíméletesek velem^^"

2015. nov. 20. 00:56
 1/2 anonim válasza:
Jinxhez viszonyítva inkább támogatónak mondanám, szóval elvileg helyt áll bot lane-en is. Talán egy kicsit nehezebb vele játszani, de igazából ez gyakorlattól függ.
2015. nov. 20. 09:50
 2/2 savanyújóska ***** válasza:
Nem annyira nehéz, junglernek legalábbis, én lvl 15/s3 vége óta junglerkedem, és ott az volt a nehézség, hogy csapnivaló adc vagyok (kite, attack move, ilyesmikkel vannak gondok). Lanen az vele a gond, hogy a W-je bár nagyon erős zone, igazűból csak miden lehet vele ténylegesen könnyen ráhatni, boton nagyon sok hely van kikerülni. Én azt mondanám, hogy ha egyébként jó adc vagy, és végül is passzol a stílusodhoz, akkor boton is ugyanúgy használható, de az igazi ereje roam közben és teamfightok alatt mutatkozik meg, nem feltétlenül lanen. Supportnak valami hard cc-t ajánlanék (Leona, Tresh, Braum), hogy ki tudd használni a W-t. Illetve a W miatt oda kell figyelni, hogy mennyire pusholsz.
2015. nov. 20. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!