Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Akali vagy Katarina?

Akali vagy Katarina?

Figyelt kérdés

Már egy ideje gondolkodom rajta, hogy a fent említett championok közül melyiket lenne érdemesebb megvenni, hiszen nagyjából hasonlítanak egymásra. Mindkettejük assasin, és remekül tudnak carryzni, de fogalmam sincs, hogy melyikőjük lenne jobb. Akalit lehet ugye topra is vinni, ami nálam mindenképpen plusz pont; Katarina viszont akkora sebzést tud osztani, hogy néha leesik az állam egy-egy teamfightot látva.

Nem azt várom el, hogy ti mondjátok meg, melyikőjüket kell megvennem, viszont kíváncsi vagyok a ti véleményetekre. Melyik championt tartjátok úgymond erősebbnek, és miért? A válaszokat előre is köszönöm.

2016. ápr. 9. 18:13
 1/6 anonim ***** válasza:
Bronze-Silver-ben mindkettő instawin skilltől függetlenül, bár szerintem Katarina valamivel könnyebb. Az hogy melyik az erősebb attól függ hogy milyen az elo-d.
2016. ápr. 9. 22:35
 2/6 anonim ***** válasza:

Akali

Nekem egyik legtobbet jatszott herom

most S6-ban kezdtem el ot is tankosan nyomni, mid gametol megolhetetlen kb es meg igy is kiszedsz barkit vele :)

2016. ápr. 10. 09:59
 3/6 savanyújóska ***** válasza:
Katarina egyszer burstolsz nagyon sokat, Akalinál pedig 2-3 "kisebb" körben, az ulti miatt. Talán akali kicsit mobilisabb, próbáld ki mindkettőt, és amelyik jobban tetszik, Katarina kicsit érzékenyebb a hard cc-re. (Interruptolja az ultit is.)
2016. ápr. 10. 12:28
 4/6 anonim ***** válasza:
Mindkettő elég unskilled karakter, szóval mindegy. Akalit az "életvarász" miatt jobban szeretem. :)
2016. ápr. 10. 21:04
 5/6 anonim válasza:
Ha még nem vetted meg egyiket sem, akkor olvasd tovább. Sztem katát, igaz elég skilles karakter, sokan játszanak vele, de csak kevesen tudnak jól. Akali azért ne, mert reworkolját a Hextech gunbladet ami az életvarázst adja neki a passzívján kívül, és amúgy elég könnyű counterolni akalit szal.
2016. máj. 1. 21:35
 6/6 anonim ***** válasza:

Azt azért hozzátenném, hogy a Hextech Gunblade reworkje két dolgot érint: (1) az aktív sebzését megnövelik és (2) a CD-jét növelik, és összekötik a többi Hextech tárgy CD-jével.

A sustain jellege a tárgynak semmit sem változik.

2016. máj. 2. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!