Akali vagy Katarina?
Már egy ideje gondolkodom rajta, hogy a fent említett championok közül melyiket lenne érdemesebb megvenni, hiszen nagyjából hasonlítanak egymásra. Mindkettejük assasin, és remekül tudnak carryzni, de fogalmam sincs, hogy melyikőjük lenne jobb. Akalit lehet ugye topra is vinni, ami nálam mindenképpen plusz pont; Katarina viszont akkora sebzést tud osztani, hogy néha leesik az állam egy-egy teamfightot látva.
Nem azt várom el, hogy ti mondjátok meg, melyikőjüket kell megvennem, viszont kíváncsi vagyok a ti véleményetekre. Melyik championt tartjátok úgymond erősebbnek, és miért? A válaszokat előre is köszönöm.
Akali
Nekem egyik legtobbet jatszott herom
most S6-ban kezdtem el ot is tankosan nyomni, mid gametol megolhetetlen kb es meg igy is kiszedsz barkit vele :)
Azt azért hozzátenném, hogy a Hextech Gunblade reworkje két dolgot érint: (1) az aktív sebzését megnövelik és (2) a CD-jét növelik, és összekötik a többi Hextech tárgy CD-jével.
A sustain jellege a tárgynak semmit sem változik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!