Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » League of legends melyik...

League of legends melyik 3150es karaktert vegyem meg? Katarina, akali, kassadin, nidalee, pantheon? :O mindegyik olyan jó nem tudom eldönteni?

Figyelt kérdés
2012. dec. 15. 11:39
 1/9 anonim ***** válasza:
Nidalee 1 trágya, pantheon topos karakter, azzal oda tudsz menni kb. akali katarina jó topra meg midre is. kassa mid. kassadint sokszor bannolják, akalit most tápolták, szóval vedd akalit.
2012. dec. 15. 12:15
 2/9 A kérdező kommentje:
köszi:D
2012. dec. 16. 09:45
 3/9 anonim válasza:
Én nem gondolkoztam,egyből akalit vettem meg...AP val +egy kicsi AS és szinte verhetetlen...
2012. dec. 22. 22:50
 4/9 ΨPOSZEIDON[HUN]Ψ ***** válasza:
Én pantheon-t tudom ajánlani, nagyon jó killer. Damage-t veszek neki és már ölök is mindenkit :)
2013. szept. 5. 16:50
 5/9 anonim ***** válasza:

Katarina és Akali elég OP midre és topra is. Kassadint draft picken meg rankeden nagyon sokszor kibannolják, szóval szerintem nem érdemes megvenni!

Pantheon offtank, ezért inkább topra, solonak jó. Mert ugyebár olyan papír, hogy néhány mides szétszedi.

Nidalee nehezen counterelhető, és hihetetlenül jó kser (a Q-jával :D); az ultija kiváló menekülésre, és a macska alakban a képességei nem használnak manát. Tudja magát healelni, tud csapdákat lerakni. Viszont skill kell hozzá!

Nidalee-t ajánlom, ha van némi skilled, ha meg nincs, akkor Akali.

2013. szept. 24. 17:17
 6/9 anonim ***** válasza:
full ap kata nagyon üt 350 ap val 16 oson 1 vs 5 quadrázdam amikor a csapatom fel adta volna
2013. nov. 1. 04:01
 7/9 anonim ***** válasza:
inkább katarina...
2014. febr. 12. 21:16
 8/9 anonim válasza:
Szia! Lehet picit késön irok.;P nekem megvan kata akali es nidalee is. Kataval tudni kell jatszani, tudni kell hogy mikor mit nyomsz es rabadonnal darál. Akalival szivatni lehet de mint a szar, foleg az ulti-e-q komboval, neki ability kell. Nidalee adc, a qja nagyon jól sebez akár 250hpt is leszed, illetve gyogyit is, ha meg nincs manad ott az ulti.:) ha közelharcosat akarsz Katarinat ajanlom.:))
2015. jan. 6. 11:45
 9/9 anonim ***** válasza:

#5 voltam.

Nyolcas, ha neked Nidalee adc, van egy rossz hírem. Nidalee caster assassin mides (esetleg topos), supportnak is gyenge, emberformában a spelljei nem sebeznek AD-ból => nem érdemes AD-ra buildelni (régebben volt egy időben, hogy topon megérte az AD Nida, de csakis a macskaformás Q miatt - az ugyanis szép kis AD szorzóval rendelkezett akkor, de hamar kapott egy nerfet, és őszintén szólva már a kitalálásánál is megvoltak a súlyos gyengeségei).

2015. jan. 6. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!