League of legends melyik 3150es karaktert vegyem meg? Katarina, akali, kassadin, nidalee, pantheon? :O mindegyik olyan jó nem tudom eldönteni?
Katarina és Akali elég OP midre és topra is. Kassadint draft picken meg rankeden nagyon sokszor kibannolják, szóval szerintem nem érdemes megvenni!
Pantheon offtank, ezért inkább topra, solonak jó. Mert ugyebár olyan papír, hogy néhány mides szétszedi.
Nidalee nehezen counterelhető, és hihetetlenül jó kser (a Q-jával :D); az ultija kiváló menekülésre, és a macska alakban a képességei nem használnak manát. Tudja magát healelni, tud csapdákat lerakni. Viszont skill kell hozzá!
Nidalee-t ajánlom, ha van némi skilled, ha meg nincs, akkor Akali.
#5 voltam.
Nyolcas, ha neked Nidalee adc, van egy rossz hírem. Nidalee caster assassin mides (esetleg topos), supportnak is gyenge, emberformában a spelljei nem sebeznek AD-ból => nem érdemes AD-ra buildelni (régebben volt egy időben, hogy topon megérte az AD Nida, de csakis a macskaformás Q miatt - az ugyanis szép kis AD szorzóval rendelkezett akkor, de hamar kapott egy nerfet, és őszintén szólva már a kitalálásánál is megvoltak a súlyos gyengeségei).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!