Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » League of Legends: Mi a...

League of Legends: Mi a véleményetek erről a pár karakterről? Akali, Katarina, Pantheon, Nidalee

Figyelt kérdés
(Lehetőleg normális indoklást is kérnék a válasz mellé) Köszi :)

2014. okt. 4. 14:50
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha egy kicsit is elfeedelik, Katarina broken champ. Csak azért nem kapja a nerfeket, mert egy stun megállítja az ultiját. Ha az ellenfélnél nincs erre képes karakter, tökéletes választás, ha mindenképp a győzelem a cél. Nincs manája, a passzívjának köszönhetően pedig egy ultival triple kill után ismét tudja használni ezen képességét.

Akali már bonyolultabb karakter, talán a felsoroltak közül a legnehezebb. Ha jól helyezkedsz és nincs cd-n a flashsed, az ultid akár életmentő is lehet.

Pantheon már kevéssé bonyolult, a cc mint minden karakternek, neki is gyengéje, de ha sikerül minél gyorsabban begyakorolnod a burstje elnyomását, két-három kill után gyerekjáték a meccs.

Nidalee... azt nem mondom, hogy nehéz folyamatosan kerülgetni a dárdáit, de határozottan idegesítő ezt kb. 10 mp-nként csinálni, hogy mellette még farmolni is tudj, erős az early és late harassa is. Hátránya, hogy manát használ, de azért elég durva damage-et tud kiosztani, plusz a állat állapotban gyakran használható escape-je van, vékonyabb falakon is át tud ugrani, ha jó helyen van. Ma már csak topon és jungle-ben látom, a Nida support már elég ritka.

2014. okt. 6. 22:41
 2/2 anonim ***** válasza:

Akali: Hogyha én játszok vele:Nekem bonyolult volt kezelni és nem is tetszik.Az a legnehezebb,mint amit írt az előttem szóló is.Hogyha elfeedelnek (sokat ölsz) akkor hamar nagyon erős leszel és szinte megállíthatatlan leszel. Még turret alá is lazán betudsz menni észrevétlenül.

Ellenfélként: Nagyon rühellem,mert folyton eltűnik és ha felvan feedelva akkor nem számít ő jön és jön és megöl aztán kiugrik a francba. Szóval idegesítő:D

Mides kari.

Katarina: Na talán ő a legkönnyebb,amit kezelni lehet ÉN személy szerint imádom! Nincs manája ezért bármikor alkalmazhatod a képességeit,az ultija is hamar betölt. Mid-es kari.Katarinának vannak olyan képességei,amivel nagyon könnyen tud menekülni.És ha felfeedelnek akkor megállíthatatlan vagy. Ezzel a karakterrel könnyen pentakillezhetsz.

Ha ellened van: Akkor nagyon idegesítő,mert ha nincs felfeedelve akkor is könnyen kitud játszani és már meg is halsz. Ha feedelve van akkor meg már nagyon veszélyes.de szerencsére az ultiját meglehet állítani meg kilehet flashelni belőle. Mindenki utálja.xD

Pantheon: Játszani még nem nagyon játszottmam vele,de jó karakternek tűnik,bár kicsit nehéznek is. Jó kombó kell hozzá. Ha ellene vagyok az zavar a legjobban,hogy pusholnék és odaugrik mindig.:)

vagy futnék és rámugrik aztán megállok és leszúr.xD

Nidalee: Majdnem teljesen egyetértek az előző emberkével. Nidalee idegesítő,mert folyton eltud futni kis hpval is vagy elugrál. vagy begyógyítja magát a méregből,meg az égetésből (ignite) és a dárdái nagyon idegesítőek. Nem lehet mindig kikerülni. És hiába öl keveset akkor is hatalmas sebzést tud rád mérni. Late gamebe már olyan erős,hogy adcként leviszi a fél életem egy dárdája vagy az egészet ha feedelve van:) Veszélyes.

2014. okt. 7. 01:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!