League of Legendsben melyik a jobb topos szerintetek?
Nidalee,Olaf vagy Pantheon?Igazából Nidalee és Pantheon között gondolkozok mert nekem Nidalee nagyon tetszik és mondták is,hogy az egyik legjobb topos most,viszont én sokszor megyek Jungle-ba is,ezért meg Pantheon lenne jó.Olaf meg azért mert eddig vele volt a legjobb statom,de ennyi.Szerintetek melyik éri meg jobban? :))
Noobozást meg ha lehet hanyagoljátok,én adc-nek vagyok jó,de néha kell mennem topra is meg kezd megtetszeni.
Helló!
De igen van. Én simán egy teemo-val vagy trindával.
teemo-val volt hogy egyszerre írtottam le nidalee-t, soraka-t és udyr-t. Am miért vannak azok hogy meik kari hova jó?
Szerintem mindennel lehet mindenhol menni. nekem is azt mondják hogy a trinda az top-os. engem nem érdekel, én a mid-et szoktam meg úgyhogy ott is maradok. és érdekes: semennyivel nem voltam rosszabb mint amikor kipróbáltam a top-ot. Szerintem hülyeség de ti tudjátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!