Legaue of legendsben jelenleg silver 5 vagyok. Season váltáskor igye megint lekell játszani 10 rankedet az új besoroláshoz. És ha előző seasonba 10/5-ot megnyertem akkor ha az új seasonba tobbet nyerek meg 10 bol akkor jobb le divisionom?
valószínűleg ha többet nyersz, jobb helyre dob be, viszont számít az MMR-ed és az LP-d is. Ha magas, akkor 10/8 winnel simán bedobhat goldba, platinába, akár még diamondba is. Mivel silveres vagy, valószínűleg silver 2-5 közé dob majd be 7-10 winnel.
MMR-t csak a szerver számolja, te külön nem tudod megnézni a játékon belül.
Nézni kell, mennyi LP-t kapsz 1 meccs végén. Ha 15 alatt van nyerésnél, akkor közel jársz az aktuális MMR-edhez és bivaly nehéz lesz felfele lépegetni (húzni kell felfele az MMR-t). LÁttam már olyat, hogy valaki 15öt nyert zsinórban és nem kapott 1 LP-t (99en volt), mivel alacsony volt az MMRje és nem került be goldba.
ja és 1. eléggé zavarosan írtad le ezt a 10/8 win-es dolgot
diamondba 10/8 winnel csak akkor fog bedobni ha előző season-be diamondos voltál,esetleg plat1-es,és ez a többire is igaz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!