A Hero Factory vagy a Bionicle a jobb?
Az előző vagyok. Nem figyeltem hogy előnyt hátrányt is kértél most pótlom. :D
Szerintem a hero factorynak nincs olyan jó története mint a bionicle-nek. Minden szériában ugyan az van, a bionicle-ben mindig lehetett tudni hogy miért harcolnak és az a valami miért ilyen fontos (csak hogy hozzak egy példát is a Toa mahri és a barraki szériában az élet maszkjáért harcoltak. A barrakik azért akarták megszerezni akár az életük árán is hogy kijussanak a börtönükből (itt nem az volt hogy össze fogott a 6 barraki hogy megszerezzék hanem egymást ölték hogy csakis a sajátjuk legyen). Ebben a szériában volt egy vörös robot (sajnos a nevére nem emlékszem :( ) akinek volt egy vérebe őt Makuta szállta meg és ezért akarta megszerezni a a maszkot, a Toák meg ezt akarták megakadályozni. Ezen kívül még volt egy szürke robot aki emlékeim szerint pedig a Toákra vadászott (de ebben már nem vagyok teljesen biztos).
Ez a Bionicle-ben 2 széria története. Szerintem ennyiből el tudnám mesélni hogy kb miről szól az egész hero factory.
Ezen kívül még annyi hogy nagyjából mindig ugyan azok a hősök. A Bionicle-ben egy hős csapat max 2 szériát szerepel (a vége felé már elő fordult hogy a legrégebbiek vissza jöttek de azok is csak 1 szériára).
Én úgy tekintek erre a hero factoryra hogy ez próbálná csillapítani a hiányát a Binicle-nek (szerintem a nyomába se ér).
De tudtommal 2015-ben folytatni fogják a Bionicle-t. :)
Igen, arra én is kíváncsi vagyok. Sztem nem arégi téma lesz, vagy csak kis mértékben lesz a régi. Gondolom, h vmit kitalálnak, különben nem sokat kell nekik dolgozni rajta.
Nem láttad még a képeket? Ha nem, akk szívesen elküldöm őket!
Azt megköszönném. :)
Szerintem az lenne logikus ha folytatnák a történetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!