Milyen Sims Kódokat ismertek? Minél több gyűlik össze, annál jobb.
A pénz kódot tudom.
50.000$ Ctrl+Shift+C motherlode
1.000 Ctrl+Shif+C kaching
Leírta a kérdező a kulcsszavak közé, hogy Sims 3-hoz kell.
Beírod a kód helyére: help. Kiadja majdnem az összeset.
Kivéve pár ilyen...hogyismondjam, tesztelős, vagy amit a készítők használtak azt hiszem, de nem biztos.
A lényeg, hogy ezeknek a használata előtt mindenképp be kell írnod, hogy "testingcheatsenabled true"
És utána használhatod őket:
buydebug - ha van kiegészítőd, új menüt nyit a vásárlás mód "kiskockás" nézetében. Majd meglátod mi van benne ;)
placefriezes - húzhatsz alapra alapot.
ebből leginkább a kaching-et és a testingcheatsenabled true majd a shift gombot lenyomva kattingatást használom
Biztos nem omlik össze?! Mindenki hajtja, hogy vigyázzak, nem mertem kipróbálni.. Nem tapasztaltál semmi negatív dolgot? (hibát) Mert lehet akkor elkezdem használni :)
És egyébként a kóddal mik is jönnek? (Bocsi kíváncsi lettem)
Nekem nem omlik össze. Több játéknál is használtam (saját-eredeti, unokatesó, régebbi-másolt). Egyiknél sem okozott hibát.
Ez egy tesztelőkód. Ha beírod, akkor olyan opciók jelennek meg kattintáskor, miközben nyomod a Shiftet, amik amúgy nem elérhetőek.
Tárgy törlése: tárgynál, simnél, állatnál elérhető
Életszakasz váltás: simnél, állatnál (kivéve, ha terhes)
Sim szerkesztése: simnél, állatnál (kivéve, ha terhes)
Jellemvonások módosítása: simnél, állatnál (minden esetben)
Kedvencek módosítása: simnél (minden esetben)
Hozzáadás a háztartáshoz: simnél, állatnál (ha nem tagja a háztartásnak)
Csillagszint: simnél (ha megvan a Leszáll az éj kiegészítő)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!