Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyik a jobb sims 3? Az...

Melyik a jobb sims 3? Az évszakok vagy a szigetvilág?

Figyelt kérdés
Nem tudom hogy melyiket vegyem meg

2014. jún. 5. 18:47
 1/10 anonim ***** válasza:
Évszakok, nekem legalábbis.
2014. jún. 5. 18:49
 2/10 anonim válasza:
Szerintem meg a szigetvilág sokkal jobb, de ízlések és pofonok...
2014. jún. 5. 19:06
 3/10 anonim ***** válasza:
90%

A Seasons pontosan az "évszakok" miatt jó, a több plusz ami vele jár, pl. ünnepek hasztalanok, legalábbis szerintem. Ha egy gyerekkel Halloween-ezni akarsz, akkor figyelni kell arra mikor szülessen meg, hogy pont abban a rövidke időben játszhass vele.

Az Island Paradiseban viszont a "vízi házak" meg a búvárkodás szuper :D

2014. jún. 5. 20:06
 4/10 anonim ***** válasza:
Szerintem az évszakokat vedd, tapasztalatból mondom mert megvan mindkettő (sőt az összes kiegészítő megvan, de ez most nem számít) hogy miért? a fesztiválok miatt, a karácsony a halloween és a többi ünnep miatt, az évszakok változásai miatt, de még ott van hogy tavasszal tudsz görkorcsolyázni télen pedig snowboard-ozni, látod hogy minden évszakban változik a fáknak a lombkoronája (ősszel látod hogy sárgulnak és tavasszal pedig hogy virágoznak és gyönyörűszép rózsaszín-fehér színe van és ezt a térképen látni valami élmény) meg persze sokkal több cuccot kapsz mint a Szigetvilágba.. de hát ahogy írták ízlések és pofonok kinek mi jön be?
2014. jún. 6. 07:21
 5/10 anonim ***** válasza:
Szerintem a legújabbat vedd meg és az évszakokat meg töltsd le,én is úgy csináltam.
2014. jún. 7. 18:25
 6/10 anonim válasza:
szerintem a szigetvilág az sokkal jobb, mert kapsz egy új várost meg abban sok sziget van.üdülő helyek búvárkodás stb.
2014. jún. 8. 16:28
 7/10 anonim ***** válasza:
Én is a szigetvilágra teszem a voksom!
2014. jún. 17. 20:08
 8/10 anonim ***** válasza:

Az Évszakok hangulatos, a Szigetvilágban viszont lehet lakóhajókat, víz feletti házakat építeni, búvárkodni, sellöket csinálni, itt egy új város… Tehát a Szigetvilág sokkal jobb. De. Ezzel együtt sokkal rosszabb is. Mivel a Szigetvilággal én eddig két napot tudtam játszani, aztán egyre hibásabb lett. Mostmár ott tartok, hogy pl. folyton kilép, ha lemegyek a víz alá, abban a pillanatban kivisz a partra, az embereken más ruha van, mint amit beállítottam (ijesztö :) ) stb. Az Évszakoknaál én ilyet nem érzékeltem.

Amúgy azt ajánlanám, hogy mindkettöt töltsd le. Nekünk van már kb 6 kiegészítönk, és egy fityinget sem költöttünk rá. (De bárhonnan is töltesz le, azért használj vírusirtót!)

2014. júl. 23. 23:23
 9/10 A kérdező kommentje:
Nyolcadik válaszoló, én már megvettem a játékot ha letöltenék hozzá akkor elrontaná ha letölteném kapásból meglenne az összes kiegészítő mert vannak olyan gyűjtemények. De megvéve vannak plusz tartalmak és nem bűn.
2014. júl. 25. 15:18
 10/10 A kérdező kommentje:
nyolcadik, a szigetvilágos bajok azért lépnek fel nálad mert letöltötted :D
2014. júl. 26. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!