De, ha ezeknél is tudtok jobbat, akkor mondjátok! :)
2014. jan. 2. 13:59
2/9 A kérdező kommentje:
De még az Egyetemi évek is jó....
2014. jan. 2. 14:10
3/9 anonim válasza:
Mind a kettő jó csak a Természet Feletti Erők néha egy kicsit idegesítő... Minden héten van telihold és annak mellékhatása a zombik érkezése akik rátámadnak a simekre és megeszik a növényeidet.a jó bene pedig a különféle fajok vagy boszik.A szigetvilágban lehet 2 házad, és vehetsz hoteleket,telkeket is,búvárkodhatsz,vannak benne sellők, és egy új interaktív munka a vizimentő asszem.
Remélem segítettem (B.U.É.K)
2014. jan. 2. 21:05
4/9 anonim válasza:
Ja és az álomállások szerintem a legjobb mert azokban is vannak interaktív munkák A tűzoltó,Detektív,Kozmetikus,Szellemvadász,és a feltaláló ami egy külön vállalkozás.
2014. jan. 2. 21:07
5/9 anonim válasza:
Hát én a helyedbe inkább letölteném (torren eval-ról de angolul ird be a cimeket) midakettö jó, haszereted a sellöket a tengert, kalandokat akkor szigetvilág, de ha szereted az unikornisokat tündéreket vámpírokat vérfarkasokat stb. akkor term. feletti erök. de sztem mindkettö állati (y) C:
2014. jún. 12. 10:36
6/9 kane245 válasza:
nekem meg van a sziget világ nagyon unalmas a természet feletti erőket meg most kapom szülinapomra
2014. jún. 21. 10:27
7/9 kane245 válasza:
megkaptam a természetfeletti erőket és sokkal de sokkal jobb mint a szigetvilág a természetfeletti erőkbe lehet csinálni
boszorkányt
vérfarkast
vámpírt
szellemet
tündért
de ha letelepítesz valamit akkor dzsint is lehet
a szigetvilágba nem lehet semmit unalmas még cápákkal sem lehet verekedni és ha sellő vagy mindig zuhanyozni fürödni lehet vagy ha kiszáradva megy dolgozzni meghall
2014. júl. 8. 15:22
8/9 anonim válasza:
egyértelmű hogy szerintem a természetfeletti erők
2014. aug. 4. 10:57
9/9 anonim válasza:
a termeszetfeletti jobb
en amikor hallottam róla, azt mondtam na már megint a tünde marhaság ehhez képest emiatt játszom csak a sims 3-mal
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!