Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Sims 3, Előre a jövőbe, vagy...

Sims 3, Előre a jövőbe, vagy a Világ körül a jobb?

Figyelt kérdés
Húsvétra kapok a szüleimtől egy új sims 3 kiegészítőt, és előre gondolkozom, hogy melyik a jobb, az Előre a jövőbe, vagy a Világ körül? Kérlek indokoljátok is! Előre is köszönöm a válaszokat! :)
2014. febr. 14. 11:27
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem a Világ körül, de ez eléggé egyéni döntés alapján. mivel nem vagyok oda a fantasy és a sci-fi elemekért, viszont imások utazni. :)
2014. ápr. 18. 20:04
 2/6 A kérdező kommentje:

A kérdésemet újra fogalmazom: "Sims 3, Előre a jövőbe, A világ körül, vagy a Nemzedékek a jobb?"

A Nemzedék kiegészítőt kihagytam.Szóval ez a három közül melyik a legjobb?

Amúgy én legjobban az Előre a jövőben-en gondolkodtam, de nem tudom.

Ment amúgy a zöld kéz, első! :)

2014. ápr. 19. 09:06
 3/6 anonim ***** válasza:
Azok közül a Nemzedékeket ajánlom. :) Egy csomó jó dolog van benne, főleg ha csak alapjátékod van, akkor sok alaphoz használható plusz van benne. Ezt elég hülyén fogalmaztam meg... Úgy értem, hogy az ember nem mindennap utazik a jövőbe. :D Viszont abban mindennapos,
2014. ápr. 19. 14:43
 4/6 anonim ***** válasza:

Viszont abban mindennapos, végig használható dolgok vannak.

Csak véletlenül elküldtem.

2014. ápr. 19. 14:43
 5/6 A kérdező kommentje:

Nekem eddig ezek vannak meg:

Házi kedvenc, Álomállások, Természetfeletti erők, Vár a színpad, Leszáll az éj, Évszakok, Szigetvilág, Egyetemi évek kiegészítők, és a Luxuslakás cuccok.

Evvel vagyok gondba, hogy nem tudom a 3 közül melyiket.Mivel lehet már többet nem is kapok a szüleimtől / vagy nem is vehetek kiegészítőt, meg kijön a Sims 4 és akkor már csak neten lehet rendelni Sims 3-as kiegészítőket. :(

2014. ápr. 19. 16:49
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem csak neten lehet,attól még ugyanúgy árulni fogják. Most is árulnak Sims 2-eset.
2014. ápr. 19. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!