LoL Fiora rankedre?
Figyelt kérdés
Még nincs meg Fiora de az lenne a kérdésem, hogy Fior-ával érdemes rankedre menni?? :D (értelmes válaszokat előre is köszi! :D)2016. jún. 24. 22:16
2/15 anonim válasza:
egyébként, ha okosan buildelsz és megfelelően játszol akkor igen, érdemes és sokan is viszik rankedre
3/15 A kérdező kommentje:
2. Kommentelő: tudsz valami olyan oldalt ahol magyarul írnak buildeket? Mert nem nagyon tudok angolul. :D
2016. jún. 25. 08:03
4/15 anonim válasza:
nem, de én esetleg tudok mondani :) én is szoktam fiorázni
5/15 anonim válasza:
na akkor mondom :D
normál ad:háromság hatalma, vérszomjas hidra, fekete hasítóbárd, haláltánc, én általában mindig veszek a végére egy őrangyalt, de te eldöntheted, hogy biztos akarsz-e egy tankos itemet.. (közben veszel ugye valamikor egy cipőt)
Tank:Háromság hatalma, holtak vértje, titánhidra, sterak kihívása, őrangyal. (a cipőt itt is kedved szerint választhatsz, csak lehetőleg az is tankos legyen)
6/15 A kérdező kommentje:
Köszi most ezzel nagyon sokat segítettél!!! ^^ Fel is írom a jegyzetekbe! :)
2016. jún. 25. 17:18
7/15 anonim válasza:
Háromság hatalma mellé fekete hasítóbárdot ne vegyél, mindkettő phage-ből épül (magyar nevét nem tudom, az a kalapács), de ezek ütik egymást, tehát nem adódnak össze, ugyhogy nem optimális mindkettőt megvenni. Egyébként én azt javaslom, legalább 2 tank itemet vegyél.
8/15 anonim válasza:
Egyébként azért ahhoz elég kiegyenlített a játék, hogy diamondig (körülbelül) gyakorlatilag bármelyik hős lehet jó, ha elég gyakorlott vagy vele és jól kézreál.
9/15 anonim válasza:
Fiora buildnek én vérszomjas hidrával kezdek, ha valaki van olyan elvetemült és mágust visz ellened akkor a malmortius a jobb elsőnek, teljes buildnek én a hidrát, malmortius, fekete hasító, csuka, és a halál tánc.. ezeket javasolnám
10/15 anonim válasza:
az utolsó válaszolónak sajnos valaki ellopta a 6. tárgy eszköz helyét. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!