League of Legends kérdés, hősvétel?
Figyelt kérdés
Fiora,Maokai, vagy Lulu van a palettán, Fiora/Maokai topra menne, Lulu midre. Arra lennék kiváncsi hogy melyik a legerősebb, s lehetöleg ne jöjjenek olyan válaszok hogy "amelyik tetszik". Mert én mindig arra törekedtem hogy a jelenlegi metához a leginkább passzoló hőst vegyem meg, vagy ha van más tipp 4800ip-ért azt is szívesen meghallgatnám :)2016. márc. 10. 06:14
1/8 anonim válasza:
Fiora nagyon OP ha kitanulod aláz mindent kb ő legyen.
2/8 anonim válasza:
Fiora.. bár ahogy láttam kövibe megint hard nerfeket kap.
3/8 anonim válasza:
Fiora top laner,Maokai jungler,top laner ,míg Lulu Mid & support.
Lulu low eloban annyira nem érvényesül miden,inkább csak supportban,low eloban fiora
5/8 anonim válasza:
Lulu mid soloq-ban nem túl jó,túlságosan csapat orientált. Mao nem fénykorát éri. Jelenleg Fiora az ezek közül aki leginkább carry képes.
De a jelenlegi legjobbak(SoloQ) ártól függetlenül:
Mid:Lux, Ahri, Talon, Zed
Top:Nautilus, Malphite, Quinn, Trundle, Pantheon
6/8 anonim válasza:
Zárójelbe hozzáteszem : Kayle-t a midesek közé még betenném,nem csak 1-et sebez,irdatlan és a 4 mides közül akiket írtál (jelenlegi metában legerősebbek közé tartoznak) mind counterelni képes könnyedén.
7/8 anonim válasza:
Persze kayle is nagyon jó, én most csak a jobbak közül a legjobbakat mondtam. Ha kayle tier 1 akkor a másik 4 a god tier.
8/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm az eddig a válaszokat :)
2016. márc. 10. 17:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!