Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Diablo 3 season karakterrel...

Diablo 3 season karakterrel gyorsabban lehet fejlődni mint non-season-el?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Jelenleg egy nem season karim van paragon 870 környékén és próbálok okot keríteni a mindenféle szárnyon és egyéb csupán dekoratív dolgon kívül amiért érdemes lehet elkezdeni egy season karit.

Kérhetnék esetleg valakitől egy gyors guide-ot, hogy mégis mik a fő jellemzői egy season karinak a rewardokon kívül?

- Gondolok itt olyanra, hogy a season kariknak jobban jön az XP így könnyebb fejlődni? Igaz ez?

- Illetve a droprate / chance is fel van húzva?

- A season végén az összes lootolt cuccot átpakolhatom a non seson karijaimnak?

Köszönöm előre is a válaszokat!

2016. jún. 9. 20:45
 1/1 anonim ***** válasza:

Itt egy cikk róla:

[link]

Én személy szerint nem vettem észre, hogy a XP vagy Droprate könnyebben jönne, de nem minden seasonban játszottam. A seasonok lényege az, hogy ha már ultra-veterán játékos vagy, akinek már kb. minden kaszt megvan kimaxolva, erős felszereléssel, magas paragon-szinttel, stb., akkor tudjál valami okot találni a további játékra. Tehát a seasonök alapvetően egy nagyon late game cuccnak lettek kitalálva, és a veteránokra is lettek kihegyezve.

Én azt javaslom, hogy maxold ki a többi kasztot is, és aztán kezdj el seasonözni.

2016. jún. 10. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!