Mennyit gyakoroltok egy-egy karakterrel?
#2 köszi, nem vettem észre...
Ebben az esetben:
Szerintem akkor érdemes vele játszani pár bot meccset, ha teljesen új számodra a karakter. Tehát ha már kb tudod, hogy a képességei miket csinálnak, akkor inkább PvP.
De ha pl még azt se tudod, hogy AP || AD akkor érdemesebb a botgame.
Ha csak pár hónapja játszol, én a Coop vs AI -t ajánlom gyakorlásra minden olyan hős esetében, amivel még nem játszottál.
Ha már tisztában vagy a különböző szituációkhoz passzoló buildekkel és skill-szekvenciákkal, illetve a képességek helyes használatában teljesen képben vagy, akkor elkezdhetsz PVP-ben fejlődni az adott championnel. Attól függ, hogy mennyire vagy tapasztalt játékos, és hány champion megtanulásán vagy túl, hogy mennyi idő megtanulni egy újat, illetve természetesen a kiválasztott karaktertől is függ.
Nekem több, mint 1000 rankedjáték után is van még mit tanulnom Zed-del ( bár már elég jól megy ), és több, mint 200 game után is egy kalap sz*r vagyok Rivennel, de mondjuk Vladimirt 10-15 játék után már magas szinten tudtam kezelni ( amíg nem reworkölték és cseszték szét ).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!