Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mennyit gyakoroltok egy-egy...

Mennyit gyakoroltok egy-egy karakterrel?

Figyelt kérdés
Egy két bot game belefér szerintetek vagy kapásból PvP? Én inkább szeretek ráhangolódni a karakterre de egy csomó embertől kaptam olyan visszajelzést hogy minek botozol? elmondom az álláspontomat Ő meg erre ott hagy nevetve.

2016. máj. 9. 09:15
 1/10 Camorri válasza:
Attól függ h milyen játék...
2016. máj. 9. 09:39
 2/10 anonim ***** válasza:
#1: Ott van a kérdésben: League of Legends.
2016. máj. 9. 10:16
 3/10 Camorri válasza:

#2 köszi, nem vettem észre...

Ebben az esetben:

Szerintem akkor érdemes vele játszani pár bot meccset, ha teljesen új számodra a karakter. Tehát ha már kb tudod, hogy a képességei miket csinálnak, akkor inkább PvP.

De ha pl még azt se tudod, hogy AP || AD akkor érdemesebb a botgame.

2016. máj. 9. 13:48
 4/10 A kérdező kommentje:
Azt hittem egyértelmű hogy lol hiszen kéken ott virít de mindegy. Pontosítom a kérdést ha mondjuk a kombókat akarod megtanulni vagy a buildet összerakni akkor inkább kísérletezzek élesben PvP-ben vagy botozzak?
2016. máj. 9. 14:37
 5/10 anonim ***** válasza:
Szia! Ez függ a szintedtől is függ. De inkább gyakorol vele normálban szerintem, botok ellen sokat nem fejlődsz, és egyik champnek sincs olyan bonyolult kombója hogy azt nem lehetne a skill elolvasása után tudni. De ha mégse megy , a yotube meg más oldalakon vannak guide-ok, amikben részletesen megvan hogy mikor és melyik kombót kell használni.
2016. máj. 9. 15:37
 6/10 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább nézz utána a karakternek, miket érdemes neki venni, maxolni stb. Ha ezek így elméletben megvannak, akkor szerintem kapásból viheted pvp re (de ne rankedre!!!). Én régebben 3v3 mapon gyakoriltam az új hőseimet, mert ott kisebb a tét, rövidebbek a meccsek. De botok ellen szerintem is felesleges, na meg unalmas is, a botok nagyon bénák.
2016. máj. 11. 12:39
 7/10 anonim ***** válasza:

Ha csak pár hónapja játszol, én a Coop vs AI -t ajánlom gyakorlásra minden olyan hős esetében, amivel még nem játszottál.

Ha már tisztában vagy a különböző szituációkhoz passzoló buildekkel és skill-szekvenciákkal, illetve a képességek helyes használatában teljesen képben vagy, akkor elkezdhetsz PVP-ben fejlődni az adott championnel. Attól függ, hogy mennyire vagy tapasztalt játékos, és hány champion megtanulásán vagy túl, hogy mennyi idő megtanulni egy újat, illetve természetesen a kiválasztott karaktertől is függ.

Nekem több, mint 1000 rankedjáték után is van még mit tanulnom Zed-del ( bár már elég jól megy ), és több, mint 200 game után is egy kalap sz*r vagyok Rivennel, de mondjuk Vladimirt 10-15 játék után már magas szinten tudtam kezelni ( amíg nem reworkölték és cseszték szét ).

2016. máj. 11. 13:02
 8/10 anonim ***** válasza:
Én mikor új hőst próbálok ki, mindig megnézek youtubeon 1-2 videót róla, mobafire-n egy ajánlott buildet, és esetleg 1 meccset botok ellen. De mióta 30-es lettem, inkább rögtön PVP-ben próbálom ki.
2016. máj. 11. 16:09
 9/10 anonim ***** válasza:
Az új champ-eket elsőnek bot-ok ellen megyek a bevezetőben xd Mert ,mivel új a champ nem szid le senki nincs tét és kitanulod a képességeit :D
2016. máj. 11. 18:43
 10/10 anonim ***** válasza:
20 win és min. 3 S értékelés pvp-n a limit, ami után elmondhatom hogy tudok játszani az adott champ-el. Ez a saját 'célkitüzésem'.
2016. máj. 11. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!