Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Overwatch vélemények?

Overwatch vélemények?

Figyelt kérdés
2016. máj. 23. 21:18
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

14-es: te meg látom pusztán annyit foglalkoztál az Overwatchhal, hogy Tracerre kiverted a mikropéniszedet. :)

Igen, én vagyok a NOOB, meg az a jó pár ezer ember, aki az Open Beta alatt végig jelezte a Blizzardnak, hogy Bastion nagyon hamar gyengíteni kell, mert nagyon hamar el fognak menni az emberek mással játszani. Már ott elmondtál mindent mikor olyat leírtál, hogy Reinhardt pajzsát 2 mp alatt letudod szedni. Azt legfeljebb úgy, hogyha maga a Reinhardt engedi le a pajzsot.

Talán, ha nem Tracerre, Widowmakerre verted volna ki a játék helyett, akkor ezt tudnád. :D

2016. máj. 26. 10:08
 22/25 anonim ***** válasza:

Magadból indulsz ki? :)

Tudjuk, hogy noob vagy, nem kell itt védeni a "hobbidat" sem, hidd el, senkit nem érdekel, hogy pixelekre vered. :D Esetleg egy pszichiátert.

Az olyan elmebeteg nyomik, mint te voltak a síró szánalomhalmazok. Érdekes, hogy én valahogy mindig szétkapom a francba bastion-t, nahát... Jaaa, hogy egyrészt tudok célozni, másrészt bemegyek mögé? ZOMFG BBQHAX.

Ha meg reinhardt pajzsát nem szeded szét hipp-hopp, hát... Akkor bizony menj vissza dotázni, az való neked. :D

2016. máj. 26. 10:48
 23/25 anonim ***** válasza:
Amúgy mindketten gyerekek vagytok, ha itt vitáztok egy ilyen hülyeségen. Van, akinek tetszik a játék, van, akinek meg nem. Ha nem tetszik, akkor ne játsszad, és kész. Akinek tetszik, az meg jöhet velem teambe :D
2016. máj. 26. 11:30
 24/25 anonim ***** válasza:
Én csak élvezem, hogy sír. :D
2016. máj. 27. 16:30
 25/25 The Wounded Eagle válasza:
Kiegyensúlyozottságon vitázni? kb akkor CS-znie kell annak aki nem tudja mi a karakterek lényege :D van gyengébb és erősebb..persze. ez a lényeg. van aki kihívásra vár van aki meg papír fos skilletlen szar és csak arra tudja verni :D mint a Warcraft... van aki szereti a kihívást, szeret szenvedni... van aki meg paladin.
2016. aug. 3. 18:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!