Megéri a 12000 ft az overwatch-ra?
Figyelt kérdés
2016. máj. 14. 17:41
1/11 anonim 

válasza:

Nem,nem éri meg.
A bétája alpján szórakozta és nagyszerű játék,egy darabig.Hamar meg lehet unni,de ettől függetlenül egy jó játékot sikerült összehozniuk.
2/11 anonim 

válasza:

Pontosan, nagyon drága egy bohóckodós játékért. Hamar meglehet unni, és vannak jobb alternatívák ingyen....
3/11 anonim 

válasza:

Ha akarsz vele játszani, akkor igen. Egyébként egy játék sem ér 7-8k-nál többet, egyik sem.
Ettől függetlenül én is tegnap dobtam ki 13500-at játékra, mert szerettem volna Doomozni. Nem bántam meg, de ettől függetlenül túl sokat fizettem érte.
4/11 anonim 

válasza:

Szerintem sem éri meg. Egy multi only játék Maximum 7000 ft-t érne meg.
5/11 anonim 

válasza:

Lehet ugyanarra a sorsa jut, mint a TF 2...
6/11 anonim 

válasza:

"Lehet ugyanarra a sorsa jut, mint a TF 2..."
Nem hinném... 12.000 ft a játék...
7/11 anonim 

válasza:

Az lehet, de így az emberek nagy része nem akar rá befektetni. Nekem nagyon testszik, de ennyit nem adnék ki egy zúzdára.
8/11 anonim 

válasza:

Lehet reménykedni, de nem fogják ingyenesé tenni. Max olyan lehet, hogy leviszik az árát a cs:go szintjére.
9/11 anonim 

válasza:

Sok pezsgőt bontanának családéknál..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!