Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Overwatch vélemények?

Overwatch vélemények?

Figyelt kérdés
2016. máj. 23. 21:18
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Jó játék, csak rohadtul nem 16 ezer forintért. Mondjuk én eleve elég nagy elvárásokkal ültem a béta elé, annyira felmagasztalták az egekig, de nekem nem tűnt egy világrengető játéknak. Kb. olyan mint a TF2 ha 2016-ban adták volna ki. Amit én a legjobban hiányoltam hogy a rövidfilmekben annyira azt a látszatot keltették, hogy a karaktereknek mély személyiségük lesz és fognak egymással párbeszédeket folytatni meccs előtt, e helyett minden hősnek talán ha 2 mondatot felvettek amikor beszélgetnek.
2016. máj. 24. 17:36
 12/25 anonim ***** válasza:
12-ért is meg lehet venni :D
2016. máj. 24. 21:32
 13/25 anonim ***** válasza:
Attól, mert a ,,profibb" játékosok nem nagyon használják még egy unbalanceolt sz*r Bastion. :D Nem azért nem használják, mert nem ér semmit, hanem égő, ha profibb játékosként használod. Becampelsz egy sarokba és ki se tudnak szedni a támadók, még Hanzo ultijával is nehéz, mert addigra simán arébb tud menni, felhealeli magát és aztán megy vissza a helyére. Aztán egyből jön is az Overtime, amin, ha szerencséd van (értsd: ledobja a Battle.net a Bastiont), akkor legalább egy pontot betudtok foglalni/tudtok haladni egy megállót az autóval, aztán visszajön és esélyed sincs már megnyerni.
2016. máj. 25. 08:18
 14/25 anonim ***** válasza:

#6 Látom nagy noob vagy. :'D

Reinhardt pajzsát 2 mp alatt le lehet szedni, sőt, genjivel meg megölöd mindkettőt bastion lövéseivel, te kis keknoob. :)

Arról nem is beszélve, hogy 2 perv alatt össze lehet szedni az ultit, utána meg szophatja a bránert.

De sajnos ilyen alap dolgokat a sok noob, mint te, nem tud, ezért muszáj Blizzardnak valamit kezdenie a helyzettel.

2016. máj. 25. 08:59
 15/25 anonim ***** válasza:
#8 szövegértés egyes, vissza az általánosba. :)
2016. máj. 25. 09:05
 16/25 anonim ***** válasza:
#15: Ilyeneket pont a tizenéves taknyok szoktak mondani. Felnőtt ember nem menőzik azzal, hogy mennyire jól játszik.
2016. máj. 25. 09:25
 17/25 anonim ***** válasza:
Ti most komolyan egy játék miatt vitatkoztok?
2016. máj. 25. 10:59
 18/25 anonim ***** válasza:
0%
Bogaram, ha te oly felnőtt lennél, nem lennél itt. ;) #rekt
2016. máj. 25. 15:01
 19/25 anonim ***** válasza:
Köztudott hogy csak 16 évesek vannak a szórakozás témakörben, felnőttként a szórakozásra való igényed megszűnik.
2016. máj. 25. 18:46
 20/25 anonim ***** válasza:
#18: Épelméjű felnőtt a "rekt" szót sem használja.
2016. máj. 25. 23:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!