Overwatch vélemények?
Benne voltam a bétában, de végig sem játszottam az időmet, annyira ráuntam.
Egy nagy bajom van vele az unalmon kívül: kiegyensúlyozatlanok a hősök, de nagyon.
Nem mondanám kiegyensúlyozatlannak, csak minden szituációhoz más fajta hős kell. Amikor bétázta sokszor láttam, hogy egyesek leragadnak egy hősnél, nem váltatnak másra.
Amúgy nekem tetszik a játék, de a jelenlegi teljes árát szerintem nem éri meg.
Ketteske jó noob lehetsz. :'D
Legjobb shooter jelenleg a piacon. Arról nem is beszélve, hogy nincs annál jobb, mint amikor szétdarálsz 1-2-3-x embert, és utána beleintegetsz a killcamba :D
Ketteske egyáltalán nem Noob, hanem az igazat írta le. Nagyon sokan panaszkodtak erre a Beta alatt, a kérdőívekben is jóval 50% felett volt a válasz, hogy a legtöbb játékos ezt tartja a játék legnagyobb problémájának. Annyira unbalanceolt volt a béta alatt a játék, hogy már csak az döntött mennyire dolgozott jól együtt a Reinhardt+Bastion páros. Defender team, ha ezt választotta máris jóval 50% volt az esély a győzelmüknek. Nem, nincs rá counter, mert addig nem marad életben a karaktered míg megszerezné azt az Ultimate képességét amivel ki tudná szedni az ember Bastion+Reinhardt Pajsz kombót.
Igazán megtaníthatná valaki balancolne a Blizzardot, mert folyamatosan sülnek be (Heroes of The Storm, Hearthstone, Overwatch).
#5: "Arról nem is beszélve, hogy nincs annál jobb, mint amikor szétdarálsz 1-2-3-x embert, és utána beleintegetsz a killcamba :D"
Ha majd egyszer összejössz egy nővel, nagyon meg fogsz lepődni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!