Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Overwatch vélemények?

Overwatch vélemények?

Figyelt kérdés
2016. máj. 23. 21:18
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
Pont akartam én is kérdezni :D
2016. máj. 23. 21:24
 2/25 anonim ***** válasza:

Benne voltam a bétában, de végig sem játszottam az időmet, annyira ráuntam.

Egy nagy bajom van vele az unalmon kívül: kiegyensúlyozatlanok a hősök, de nagyon.

2016. máj. 23. 21:28
 3/25 anonim ***** válasza:
Bétát próbáltam, nekem tetszett.
2016. máj. 23. 21:40
 4/25 anonim ***** válasza:

Nem mondanám kiegyensúlyozatlannak, csak minden szituációhoz más fajta hős kell. Amikor bétázta sokszor láttam, hogy egyesek leragadnak egy hősnél, nem váltatnak másra.

Amúgy nekem tetszik a játék, de a jelenlegi teljes árát szerintem nem éri meg.

2016. máj. 23. 23:06
 5/25 anonim ***** válasza:

Ketteske jó noob lehetsz. :'D

Legjobb shooter jelenleg a piacon. Arról nem is beszélve, hogy nincs annál jobb, mint amikor szétdarálsz 1-2-3-x embert, és utána beleintegetsz a killcamba :D

2016. máj. 24. 08:06
 6/25 anonim ***** válasza:

Ketteske egyáltalán nem Noob, hanem az igazat írta le. Nagyon sokan panaszkodtak erre a Beta alatt, a kérdőívekben is jóval 50% felett volt a válasz, hogy a legtöbb játékos ezt tartja a játék legnagyobb problémájának. Annyira unbalanceolt volt a béta alatt a játék, hogy már csak az döntött mennyire dolgozott jól együtt a Reinhardt+Bastion páros. Defender team, ha ezt választotta máris jóval 50% volt az esély a győzelmüknek. Nem, nincs rá counter, mert addig nem marad életben a karaktered míg megszerezné azt az Ultimate képességét amivel ki tudná szedni az ember Bastion+Reinhardt Pajsz kombót.

Igazán megtaníthatná valaki balancolne a Blizzardot, mert folyamatosan sülnek be (Heroes of The Storm, Hearthstone, Overwatch).

2016. máj. 24. 11:52
 7/25 anonim ***** válasza:
Hát de ezért van a beta. Hogy az emberek véleménye alapján változtathassanak.
2016. máj. 24. 11:53
 8/25 anonim ***** válasza:
21%

#5: "Arról nem is beszélve, hogy nincs annál jobb, mint amikor szétdarálsz 1-2-3-x embert, és utána beleintegetsz a killcamba :D"

Ha majd egyszer összejössz egy nővel, nagyon meg fogsz lepődni!

2016. máj. 24. 12:44
 9/25 anonim ***** válasza:
Igen, csak már jó pár Closed Beta volt már. Ahogy olvastam már akkor is panaszkodtak az emberek és nem nagyon változtattak a dolgokon.
2016. máj. 24. 13:35
 10/25 anonim ***** válasza:
A Bastion az pont, hogy egy "noob" karakter, profibb játékosok nemigen használják. Egyébként amilyen videókat én láttam a youtube-on, úgy tűnt eléggé kiegyenlített. Nefeledd, hogy sokan csak keveset játszottak a játékkal, és ha valami nem megy egyből jól, akkor az emberek hajlamosak máris rage-elni, meg unbalancedezni...
2016. máj. 24. 15:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!