Szerintetek Zac jó hős?
LVL 30-as vagyok és eddig max. 2-3-szor láttam őt velem vagy ellenem.
Átlag felüli hősök azok akikkel minden második meccsen találkozol velük(noob champek:Kata Akali Teemo Yashou Garen...)
Ellenem volt már egyszer topon Vi-vel vagy Wukong-val voltam és elvertem.De lehet, hogy csak az volt rossz aki játszott Zaccel.
De a lényeg:Junglerbe jó hős volt (régen benne is volt a metában).Topra nem vinném...
Úgy hogy szerintem átlag alatt van egy kicsivel.(De ez az én véleményem.)
De te hova szoktad vinni?
Én itt nem úgy értettem az "átlag alattit", hogy kevesen játszanak vagy rosszak vele. Hanem, hogy maga a hős az összetételében milyennek gondoljátok?
Általában dzsungelbe viszem, de gyakran van, hogy félig tank, félig ap top, De volt már kb 5-6 szor, hogy midre vittem full ap ban,, és kicsit durva volt... (egy e vel le tripláztam)
A silverben még nincs annyira megkötve a kezed, hogy ne használhatnál könnyen ki counterelhető hősöket.... Goldtól felfele van csak ez.
(teemo mindenkor nagyon broken)
AP tankent nagyon eros tud lenni teamfightokban nagyon eros
ugrasa miatt barhol feltunhetsz es maris folenyben van a lane
en szemely szerint utalom ha van az ellenfelnel, bar sokan nem tudjak h tudja magat healelni es sajat magukat olik meg :D
Az már a legalja, hogyha nem tudja, hogy mi a passzívja...
Én nagyon szeretem, hogy lehet nagyobb hp-d egy képesség elnyomása után, ha veszel szellemarcot! (persze ha felveszed a ragacsot :D)
bárkit lehet counterelni
pl. a minap meguntam már ezt a sok "noob" Yasuo midet és mentem egy Ap Alistarral ellene, úgy megvertem, hogy öröm volt az egész :)
lvl3-ig ugrándozott, aztán onnantól 0 volt
sokszor az ilyen hirtelen jött ötletekkel lehet mérkőzéseket nyerni (pedig sose gondoltam volna rá) :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!