Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » G2A.com-on megvettem a Forza...

G2A.com-on megvettem a Forza Horizon 4 játékot amit steam fiókkal együtt adtak?

Figyelt kérdés

Csak ez az egy játék volt rajt. 2400 ft-ot fizettem érte. Nem volt nagy pénz így egy külső program segítségével csaltam a játékban. (játékos kredit pontokat növeltem.) Erre közbe jött is a Steamtól egy üzenet amiben ez állt:

Ez a fiók megsértette a Steam szolgáltatásai feltételeit.

Ezt a fiókot a steam támogatás megjelölte a steam szolgáltatási szabályzatának megsértése miatt.

A vásárlás ajándékozás cd kulcs aktiválás letiltásra kerültek.

A fiók lehetőségei korlátozásra kerültek.

A profilod priváttá van kényszerítve egy aktív közösségi kitiltás miatt a fiókodon.

Elismerem,hogy csaltam,nem sírok amit kaptam érte,csak nem tudom pontosan mit jelen ez az üzenet amit kaptam. És hogyan,hogy a játékot nem bannolták? Ez az egy játék van rajt,tegnap vettem,nem is vennék erre a fiókra játékokat így nem látom értelmét az egész büntinek,ha játszani ugyan úgy tudok rajt.

febr. 16. 22:35
 1/3 Kedves Vezető ***** válasza:
100%
Megvetted igen, csaltál.
tegnapelőtt 06:01
 2/3 anonim ***** válasza:
71%

Nem biztos, hogy csak a csalás akadt fenn a rendszerben, hanem a tiltott fiókeladás is. Látták hogy idegen helyről történt belépés, esetleg a belépési adatok is ki lettek a sajátodra cserélve, így a fiók összes lehetséges funkcióját letiltották amivel további játékokat lehetne hozzáadni. A már meglévő tartalmat ez nem érinti, ezért tudsz játszani.

A másik kockázatod amivel a pénzed is bukhatod, hogy a Steam support mindig visszaállítja az eredeti tulajdonosnak a hozzáférést, ha bejelentést tesz. Akkor is, ha már átírtad a belépési adatokat, és esetleg vásároltál rá más tartalmakat is. Mivel nem te vagy a jogos tulajdonosa és a felhasználási feltételeket sértve használod, bármikor hozzáférési probléma esetén meg fogják tagadni a segítséget, vagy a tényleges tulajdonosának visszaadják a hozzáférést időbeli korlátozás nélkül. Ha egy hónap múlva visszakéri a fiókot, akkor ugrott a pénzed és a fiók is, és mivel te voltál a jogsértő felhasználó, még a support sem segít.

tegnapelőtt 07:50
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Én inkább a helyváltoztatást találnám furcsának (meg jó eséllyel a steam automata rendszere is), gondolj bele, van egy fiók, Németországban volt regisztrálva, ott volt használva majd szó nélkül egyik napról a másikra Oroszországban, a tundra közepén lépkednek be vele?

Ez az az eset, hogy xar ügy. Ha van G2A shield, költöttél rá, akkor mehetsz panaszkodni az oldalra és ők intézik, de lehet csak a pénzedet kapod vissza.

tegnapelőtt 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!