Forza Horizon 4. részének megvásárlása PC-re,az alábbi oldalról mi a véleményetek,vásárolt már valaki itt? Kérdésemet bővebben lent találjátok,és a linket is.
Szóval az lenne a kérdésem hozzátok,hogy a Standard verzió ugye nem havi fizetős?
Kérlek titeket segítsetek,köszönöm szépen.
Jobban megéri külső oldalról kulcsot venni régi címekhez, azért legyünk őszinték ez már nagyon nem ér meg 20 ezer Ft-t...
Gamivo, G2A, Eneba trió elég megbízható, utána a Microsoft fióknál van lehetőség megadni kulcsot és már tudod is telepíteni.
3. Igen,nekem is GA2-ről van a 4. része,hát nem nagyon jó...
És igen,nem megbízhatók...
Köszi szépen,figyelem,hogy milyen kedvező lehetőségek vannak.
Mi benne a nem jó? Ha kaptál kódot és működik rendesen akkor hol a gond?
Nem mellesleg a G2A egy piactér, azt kell figyelni az adott eladónak mennyi eladása és milyen értékelése van, nálam alap, hogy legalább 5000 eladása legyen és mellé 99% elégedettségi százaléka, úgy nem nagyon lesz semmi gond.
Nálam alap, hogy legalább 5000 eladása legyen és mellé 99% elégedettségi százaléka, úgy nem nagyon lesz semmi gond. (Igen,ebben teljesen igazad van)
Sajnos nem tudok pl belépni bajnokságba,egy tuningolt autónál nem jelzi ki,mennyi lóerős lett,nem is tudom átállítani.
Mutatok neked egy videót,sokat szoktam nézni,itt minden kiderül:
Igen láttam köszi,nekem teljesen más az egész játék,a menüje,minden...
Próbáltam "átváltani" én is,semmi...
Lehet,hogy ez lesz majd: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!