Elég furcsán fog hangzani a kérdésem,kérlek ezért ne "kövezzetek" meg, Egy gamer pc-n,amiben van optikai meghajtó,játszható-e a Forza Horizon 4. és 5. része? Bővebben lent.
Szóval nincs Xboxom,megvan a 4. része,GA2-ről,de nem a legjobb..
Ezért kérném a segítségeteket,mert kutakodtam,de nem találtam semmi hasznos infót ezzel kapcsolatban.
Steam-em van,Microsoft fiókom is,a mostani gépemben nincs optikai meghajtó.
Lehet-e így játszani a Forzát,ha lesz CD meghajtó a gépemben?
Minden segítséget hálásan köszönök előre is.
Még annyi a lényeg,hogy havonta nem szeretnék fizetni.
Elég nekem a Standard kiadás,az úgy tudom,hogy nem fizetős.
Szeretnélek titeket megkérni,hogy akár privátban,vagy hozzászólásban jöhet link is,hogy melyiket válasszam,ha lehet CD-ről játszani.
Remélem érthetően fogalmaztam,természetesen mindenkit felpontozok,aki értelmes válaszokat ad.
Nagyon szépen köszönöm a segítségeket,szép estét.
Ha X-box lemezed van az nem játszható PC-n, ha van optikai meghajtód se.
Ha PC verzió van meg, az egy optikai meghajtóval minden további nélkül játszható.
Ha online veszel Steam kulcsokat nem kell optikai meghajtó, bármilyen játékot hozzáadsz a Steam "könyvtárhoz" letöltöd és játszod. Ha nem kell letörlöd, ha megint tolni akarod újra letöltöd ahányszor kell.
Vagy 10 éve nem vettem fizikai lemezt. 😃
Ez így nekem kicsit zagyva. Az optikai meghajtó semmit nem befolyásol játék szempontjából, az arra van, hogy a különböző lemezeket lejátsza.
Ha az a kérdés, hogy kiadták-e a Forza Horizon 5-öt lemezen, akkor arra a válasz nem. Egyik FH rész sem jelent meg PC-re lemezen. Tegyük hozzá, hogy kb. 15-20 éve nem adnak ki játékot CD-n, 2004-2005 környékén átálltak a DVD-re, de mára már azt is rég kinőtte az ipar, úgyhogy azt se erőltetik már annyira. A Blu-ray meg eleve el se terjedt már, mert addigra már bőven ott volt a Steam.
Előfizetni semmire nem kell, az a konzolok sajátossága, hogy még elő is kell fizetni, ha multizni akarsz, PC-n ez nincs.
A Standard kiadás is fizetős, ugyanúgy meg kell venni, ez nem ingyenes játék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!