Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Másokat is ki szoktak dobni...

Másokat is ki szoktak dobni random a skribbl io-ból?

Figyelt kérdés
Most akartam játszani a skribbl io-val de folyton kidobált (4x) a játék és mostanra már azt írja, " You have been kicked too many times!". Így be se enged. Ebben a chatben már voltam korábban (felismertem a neveket) így feltételezem nem ők kickeltek ki, 4-en is voltak. Nem is adtam rá okot, hogy ilyen hirtelen kidobjanak, épp hogy beléptem és azonnal repültem. Próbáltam az angol verziót hátha maga a játék szórakozik velem de ott sokáig tudtam maradni. Vagy lehet ők akartak ennyien maradni és bárki új jött, azonnal kidobták? De ennek mi értelme, ott a privát szoba és menjenek oda de ne vegyék el másoktól a játékot...Ez már előfordult korábban. Írták, hogy "ketten akartak lenni...". Most várhatok egy csomót mire újra játszhatok pedig egész nap nem is léptem be. :( Nem értem mi a gond. Próbáltam más névvel belépni hátha nem dobnak ki úgy de úgy is.

febr. 17. 01:12
 1/3 A kérdező kommentje:
Persze mikor mi akartunk régebben ki dobni valakit, néha nehezen ment mivel mindig kellet 1 vagy 2 ember még és volt, hogy maradt. Szóval ezért se hinném hogy ők dobtak ki.
febr. 17. 01:19
 2/3 A kérdező kommentje:
Amúgy lehet maga a jatek szarakszik velem...a többi nyelvű chatbe sem enged már be, pedig ott ergszer sem voltam.
febr. 17. 04:06
 3/3 Kedves Vezető ***** válasza:
Nem egyszerűbb egy hasonló mobilgame ? Vagy jobb. Csak kérdem.
febr. 17. 06:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!