Melyik a legjobb NFS?
Figyelt kérdés
Melyik a legjobb NFS ezek közül:
Need for Speed: Shift (2009)
Need for Speed: Nitro (2009)
Need for Speed: World (2010)
Need for Speed: Hot Pursuit (2010)
Need for Speed: Shift 2 Unleashed (2011)
Need for Speed: The Run (2011)
Need for Speed: Most Wanted (2012)
2016. ápr. 25. 14:41
1/7 anonim válasza:
Ezek közül egyik se nagyon a legjobb. Viszont a NFS Run az nekem bejött,végig is játszottam, még pedig azért tetszik mert keresztül visz az USA -n és nagyon változatosak a helyszínek, illetve még a "Need for Speed: Hot Pursuit (2010) " is elég jó azt is játszottam. De egyébként ProStreet,Carbon,Underground 1/2 és a régi most wanted a legjobbak.
2/7 anonim válasza:
Csatlakozom az elsőhöz, a felsoroltak közül a Run és a Hot Pursuit az ami még jónak mondható.
3/7 anonim válasza:
Emlékszem az NFSU2 és az MW utána Carbon mekkor egy szopás volt és rengetegen gyűlölték... Most meg már jó ellenoéldának hozzák fel az emberek. Ezek közül egyik sincs benne a 3 legjobb NFS között sem...
4/7 anonim válasza:
Nekem az Underground tetszett a legjobban ...
5/7 ZsoltyD válasza:
Hát, ezek közül a Hot Pursuit meg a The Run ami jó.
7/7 anonim válasza:
Nekem a World örök kedvenc maradt erről a listáról. A Hot Pursuit állítólag jó, de nem próbáltam, a The Run nekem egészen bejött, nem olyan szar, mint mondják. A Most Wanted nekem olyan elmegy kategória, a többit pedig nem szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!