Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyik számítógépes játékokban...

Melyik számítógépes játékokban vannak a legjobb csatabuzdító beszédek?

Figyelt kérdés
2016. márc. 30. 21:23
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Az Assassin's Creed III-ban, és a Dishonored-ben nagyon jól levázolták a helyzetet, és konkrétan te akartad megbosszulni a történteket! Lelkesítő beszédre így fejből nem emlékszem, de belőlem azt a hatást váltotta ki a játék, hogy alig bírtam abbahagyni, és azt akartam, hogy az a bizonyos személy megbűnhődjön! Próbáld ki őket, ha eddig nem tetted.
2016. márc. 30. 21:42
 2/14 A kérdező kommentje:
én is emlékszem egy játékra amit láttam youtuben le volt fordítva a szöveg. Lehet az a játék amit te írtál. segítel meg keresni? Fain beszéd volt még az öreg aszonyok is támadásba lendülnének tőle. :)
2016. márc. 30. 21:46
 3/14 A kérdező kommentje:
Úgy emlékszem egy stratégiai játékvolt de már nem vagyok biztos több mint egy éve láttam.
2016. márc. 30. 21:46
 4/14 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy van e olyan játék aminek a trailerjében van csatabeszéd?
2016. márc. 30. 21:55
 5/14 A kérdező kommentje:
Aszt tudom hogy aról szólt hogy vissza szereznek valamit amit elvesztettek. Talán a bolygólyukat vagy az országukat nem tudom már. Valami bosszú visszavágás szinezete vólt.
2016. márc. 30. 21:59
 6/14 anonim ***** válasza:
2016. márc. 30. 22:32
 7/14 A kérdező kommentje:

Nem ez az.

hát most nem tom eldönteni voltak e benne lő fegyverek de ha igen akkor az olyan szitémában mint a warhammer be. így rémlik. Milyen játékokban vannak egyaltalán csata beszédek?

2016. márc. 30. 22:41
 8/14 A kérdező kommentje:
csak nincs olyan sok ami emlékezetes. Ennek lehet a trailerjében van de az is lehet hogy egy kis filmje vólt le fordítva.
2016. márc. 30. 22:43
 9/14 anonim ***** válasza:
Nekem a legemlékezetesebb ez volt: https://www.youtube.com/watch?v=QuxH5QWqvQ0
2016. márc. 30. 22:54
 10/14 A kérdező kommentje:
áh sajnos ez sem az. Am olyat küldj ami legalább magyarul feliratozva van. Amit én keresek az is feliratozva vólt.
2016. márc. 30. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!