Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyik a legjobb T8 Premium...

Melyik a legjobb T8 Premium farm tank?

Figyelt kérdés
Húsvétkor venni terveznék egyet,olyat ami gyártja a pénzt,de élvezni is lehet vele a játékot. A másik kérdésem annyi lenne hogy elég 1 premium tank,vagy inkább legyen 2? (Első célom egyébként megvenni az ST-It a T-10et a Tigert és a Hummelt)

2016. márc. 20. 16:36
1 2
 1/11 anonim válasza:

Változó. Vannak Nehéz Prém. tankok és Közepes tankok. A kérdés, hogy melyik áll neked jobban kézre? Én tapasztalatom szerint Nehéz tankként a T34-et ajánlanám. Közepesként FCM 50t/AMX CDC. Olyan, hogy legjobb nincsen, mindenkinek más tetszik. Csak a CDC jóval olcsóbb, de láttam már olyat, aki 200k+ fölött farmolt T34-el).

Mint már mondtam, melyik áll neked jobban kézre? Közepes vagy Heavy tankok?

2016. márc. 20. 19:31
 2/11 A kérdező kommentje:
Inkább heavy,de mediumokkal is elvagyok. Amiken gondolkozdtam az a T34,T-54 mod. 1 és esetleg az FCM.
2016. márc. 20. 19:34
 3/11 anonim ***** válasza:
A 3 közül amit felsoroltál én az FCM-t ajánlanám.Egyébként elég 1 prémium tank is ha arra rá tudsz állni, ráérzel a stílusára akkor hülyére tudod keresni magad.Én pl. ráéreztem a CDC-re, ha megyek vele egy olyan 2000-2500 dmg-s kört akkor prém fiókkal hoz 60-70 ezer nettó kreditet.
2016. márc. 21. 08:26
 4/11 anonim ***** válasza:

Az FCM 50t egy nehéz tank medium mobilitással és med páncéllal. Viszont remek ágyúja van és max tier 9-be mehet egymagában (értelemszerűen 7-es lighttal, vagy 8-as sima tankkal simán csöppenhet 10-es tierbe is, de még ott sincs elveszve)

Egy prémium tank elég, úgyis azt fogod használni farmolásra. Egyébként a su100y sem rossz a hatos td-k közül, ha majd később egy másodlagos prém tankot is vennél, jól hozza a pénzt, stathúzásra is jó, 198 pennel meg jól elboldogul akkor is, ha tier 8-ban landol.

2016. márc. 21. 11:19
 5/11 anonim ***** válasza:
A T34 a legjobb egy átlagos képességű játékosnak a 8-as prémium tankok közül.
2016. márc. 22. 14:43
 6/11 anonim válasza:
Tierlimitest vennék. Azokat ki fogják venni a shopból előbb-utóbb. Azon belül a személyes stílusodnak megfelelőt válassz!
2016. márc. 25. 20:38
 7/11 anonim ***** válasza:

Idaig van, cdc- fcm 50t - SuperPersing - fv4202P - német bulldog

Ezek vannak meg, fcm a kedvencem és az fv közel 1000 csata az fcm el 400 az fv vel.

2016. ápr. 13. 15:49
 8/11 anonim ***** válasza:

7:

És ezekkel milyen a győzelmi arányod?

2016. ápr. 13. 17:00
 9/11 anonim ***** válasza:
+1 az FCM 50 t-re szavazókhoz. Énnekem csak 1 prém 8asom van. Az ágyúja brutálisan jó 8asban, és 9esben is megállja a helyét. Mivel 10esbe meg nem dob fel ha egyedul vagy arról meg nem beszélnék, de ott is értékes tagja vagyok a csapatnak. Ez pedig legjobban a jó mibilitásnak és a nagyszerű ágyúnak köszönhető. Normál Ap-vel 200 mm felett van az átütés. Golddal meg még kb 30 mm el többet is átlősz. Pénzt nagyon jól hozza , s egyik nap prém nélkül 500 000 kreditet kerestem 1 nap alatt. És most nem kell azt mondani hogy jóvan mert te jó játékos vagyok. Pedig csak sima sárga vagyok. És a 100 % os legénységgel a hozzám hasonló átlagos, kezdő játékosoknak is jó tank a farmolásra. 2000 dmg-el ha nincs prém fiókod 40 000 ret hoz. Páncélja megint érdekes. Azt mondják papír de tapasztalataim alapján ez nem teljesen van ám így. Tudtam vele acélfalat csinálni, és frontból pattintja a 6os medek többségét. Valamint már nyelt el lövedéket az IS-6-tól, és még T34 től is. Persze nem a jellemző, és inkább kempelésre és tisztogatásra való, mert amikor bemegyek közelharcolni nagyon, de nagyon gyakori a toronysérülés, az ammo-reck, legénységi tagot lőnek. De ettől függetlenül ha ezeket a közelharcokat kikerülöd, és csak a megfelelő időben mész ki lőni és állsz le párbajozni egy heavy-vel (és persze a hp-d is megengedi.)akkor nagyon jól köröket mehetsz vele.
2016. máj. 11. 14:16
 10/11 anonim ***** válasza:
45%

Nem voltam még soha FCM 50-nel. De a 7-es IS és a 8-as IS-3 tankjaimmal megyek ellenük elég sokat.

És nekem mindig az marad meg velük kapcsolatban, hogy még a tier VII-es IS tankommal is rohadt könnyen kilövöm a VIII-as FCM-50-eket.

2016. máj. 11. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!