Szerinted melyik a legjobb Assasins Creed játék? Baj, ha az elsővel nem játszok?
Elkezdtem kipörgetni az Assasins Creed szériát.
Az első részének a sztori összefoglalóját elolvastam a neten, mivel 2 óra játék után nekem nagy unalmassá vált.
Most a kettőt játszottam végig, de vannak benne homályos foltok a sztorit illetően.
Szerintetek melyik a legjobb AC?
Az első rész borzalmasan unalmas, majdnem egy évig tartott, mire átvergődtem rajta. A jövőbeli szálat sosem szerettem (mindig a legélvezetesebb részeknél szakított ki a valódi játékból), de a 3. részre már annyira idegesített, hogy inkább odaadtam a feleségemnek, játsszon vele ő, amíg megint a múlthoz nem érünk.
Általában mindenkinek a 2. rész, a Brotherhood, a Revelations, és a IV. rész a kedvence, de most játszom a Rogue-al, és az is baromira tetszik- főleg, mert végre a templomosokkal is lehetünk.
Nekem az első rész a kedvencem, a sztori és a jelenszál miatt. Játékmenetileg nagyon egyszerű és csak kis dózisokban ajánlott, de a hangulat és a körítés nálam mindent vitt. Ezután a Revelations, és a III. a favorit.
A Black Flaget tartom talán a leggyengébbnek, de ez az epizód sem volt rossz, de a hajózáson kívül semmi értékelhetőt nem találni, rohadt unalmas volt a sztori és azok missziói, tele volt követős tail missionnal, teljesen fantáziátlan és unalmas volt az egész. Utólag sokan belátták már hogy túlértékelték anno, de amúgy ne hagyd ki, vidd őket szépen sorban. Ha elolvastad az első rész sztoriját, akkor már felesleges végigvinni azt, mivel az vitte előre az egészet.
Assassins Creed
Assassins Creed 2
Assassins Creed Brotherhood
Assassins Creed Revelations
Assassins Creed III
Assassins Creed Liberation (kihagyható, csak ha megrögzött fan lettél)
Assassins Creed Black Flag
Assassins Creed Freedom Cry
Assassins Creed Rogue
Assassins Creed Unity
Assassins Creed Syndicate
Rohadt sok AC játék van. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!