Maci2000 kérdése:
Nektek mit dobott a hextech chest?
Figyelt kérdés
Nekem először professor ryzt...aztán cosmic reaver kassadint, a professor ryzt eladva és a kapott 800 eszenciának köszönhetően meg is tudtam szerezni :D2016. ápr. 5. 00:20
1/13 anonim válasza:
Blood knight heca skin
Aztán Bard, de mar megvan ugyh lebontottam
Meg harom ladat kene szerezni
2/13 A kérdező kommentje:
Miért ?
2016. ápr. 5. 14:15
4/13 anonim válasza:
1. Ládám: Lángnyelv Warwick és Űrutazó Poro Őrszem (Warwick skin-t beváltottam ,őrszemet lebontottam)
2. Ládám: Sion (Lebontottam)
3. Ládám: Őrült Shaco (Megtartottam ,de nem váltottam be)
5/13 anonim válasza:
1. Grahas esq. Azóta kaptam egy szimpla Nasus-t, lebontották, most még egy kulcsra várok a harmadik ládámhoz :)
7/13 anonim válasza:
2. láda Rengar, nincs meg, de kevés hozzá a pont, de köv ládából szerintem összejöhet rá :)
nem lenne rossz megspórolni 6300-t:D
8/13 anonim válasza:
Biofejszés Dariust szereztem meg, a többire nem emlékszem.
9/13 Endi666 válasza:
Én nagyon jó dolgokat kaptam az eddigi kinyitott ládáimból
1.Ládámból PROJEKT Yasuo-t
2.ládaból Fejvadász M Yi t
És most vettem egy 10-es pakkot és amiket nyitok skineket azokat szétbontom es feloldom a Yasuo t és az M Yi t
10/13 anonim válasza:
Eh, nekem 3. chestembe Urgot volt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!