Most kezdteam a CS:GO-t és Silver Elitbe dobott be, bár ez valószínű volt. Hogyan tudnék fejlődni és minnél hamarabb elérni minimum a Nova 1-et?
Mi alapján számolja a játék a rangot?
Tudtok olyan jó workshop mapot amin jól lehet gyakorolni?
Bár én se vagyok egy nagyon tapasztalt játékos(keresztkalába vagyok), azért megosztom a tapasztalataimat hogy én miként jutottam el erre a rangra. Szóval engem nova 3-ba dobott fel először, de igazából csak azért is dobott be ekkorára, mivel Sourceban és 1.6ban folyamatosan awp szerverekre jártam és mmen is általában azzal voltam. Szóval bedobott abba a rangba, ezután nova 4-be ugyanígy meneteltem. Utána kezdtem rájönni hogy ez nem lesz így jó, szóval elkezdtem gyakorolni az "Aim Botz" nevű pályán. Először próbáltam fejre tartani minden botnál, de körülbelül 5 mpt kellett mindig várnom ahhoz hogy a botnak a fején legyen a célkereszt. Mindennap 10-15p-t gyakoroltam, és mára már kezemre áll alapból az, hogy hol a feje az ellenségnek. Rengeteg lehetőség van a pályán, dobozokat generálni a bot elé hogy csak feje látszódjon ki, távoli mód, spraybábuk, minden ami kell. Nekem sokat segített még az is, hogy mindennap legalább 1-2 menetet 1v1-ztem haverommal.
Mielőtt MM-re mennél, ajánlom hogy 1-2 DM-et menj, az is rengeteget segít.
Sprayt a "Recoil Master" nevű mapon tudod elsajátítani, itt megmutatja az egérmozdulatot hogy mit kell véghezvinned ahhoz, hogy rendesen szórjon a fegyvered.
Ne feledd, sok gyakorlás és meglesz a gyümölcse :)
Szia. Én már 2 éve tolom ezt a játékot és mindössze 4.785 órával Globál Elit vagyok. Silver Elite-be kezdtem én is ne félj e-miatt. Csak annyira kell figyelned hogy sokat gyakorolj most még én azt mondom hogya következö 100-150 órádba ebben a játékban ne mm-ezz nagyon hanem ahogy az elöző kommentelö is mondta tanultd meg a rendes célzást fejre a spray-t és a gránátokat ahogy pop-up flashet is. ha ezt mindet megmesterelted ennyi idő alatt akkor kb olyan leszel mint egy MG2 aki már kapirgálja a játékot. Én ezt tapasztalatból mondom néked. Ha esetleg ezt nagyon nem akarod akkor MM-en töltsd el az egész idöt és tanuld meg játék közben ( ami nagyoon nagyon nehéz mert a csapattársak és az ellenség be zavar) de még ott van az opció is hogy "boost" valakinek fizetsz hogy elérjen neked jobb rankot pl: fizetsz 2 kulcsot hogy elérje neked a gold nova 3-at stb.
Ha érdekel ez én szivessen boostollak mindössze 1 kulcs Silvre-böl Gold Nova-ba. Nyugodtan add a barátaid közé a "smurf" acountomat és ott is adhatok pár tippet : [link]
Ja és a Rangokat ELO pontal számolja kb 500 ELO pont kell
neked hogy feljuss Goldnovába az 10-15 MVP vagy 3-4-5 gyözelem egymás után
Kérdező, ne dőlj be az előző levőnek, hogy boostoljon, egyedül sokkal jobban megtanulod a játékot, és amit ráköltenél arra hogy felvigyen, inkább költsd el skinekre.
Egyébként igen, az MM az a versengőt/competitivet jelenti.
Ez a "10-15 MVP" egy marhaság :D és ha van egy kis eszed ne húzasd magad mert jobb esetben is eléred a nova szintet de 2 meccs alatt újra szilver leszel. Az viszont igaz hogy jobb ha kis szinten meg tanulod a spray rejtelmeit és a smoke/flash spotokat. Az egész lényege hogy ne stresszelj rá a meccsre ha vesztésre álltok vagy épp nem tudsz valakit megölni. Szilverben használj p90et mert azzal bárkit könnyű belőni.
A szintlépésnél pedig inkább számít a pont. 50 pont fölött 2-3 mm után fel fog dobni egy szintet.
Ha van valami kérdésed akkor szivesen segítek és itt elérsz: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!