Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Most kezdteam a CS:GO-t és...

Most kezdteam a CS:GO-t és Silver Elitbe dobott be, bár ez valószínű volt. Hogyan tudnék fejlődni és minnél hamarabb elérni minimum a Nova 1-et?

Figyelt kérdés

Mi alapján számolja a játék a rangot?

Tudtok olyan jó workshop mapot amin jól lehet gyakorolni?

2015. dec. 5. 19:18
 1/10 anonim ***** válasza:

Bár én se vagyok egy nagyon tapasztalt játékos(keresztkalába vagyok), azért megosztom a tapasztalataimat hogy én miként jutottam el erre a rangra. Szóval engem nova 3-ba dobott fel először, de igazából csak azért is dobott be ekkorára, mivel Sourceban és 1.6ban folyamatosan awp szerverekre jártam és mmen is általában azzal voltam. Szóval bedobott abba a rangba, ezután nova 4-be ugyanígy meneteltem. Utána kezdtem rájönni hogy ez nem lesz így jó, szóval elkezdtem gyakorolni az "Aim Botz" nevű pályán. Először próbáltam fejre tartani minden botnál, de körülbelül 5 mpt kellett mindig várnom ahhoz hogy a botnak a fején legyen a célkereszt. Mindennap 10-15p-t gyakoroltam, és mára már kezemre áll alapból az, hogy hol a feje az ellenségnek. Rengeteg lehetőség van a pályán, dobozokat generálni a bot elé hogy csak feje látszódjon ki, távoli mód, spraybábuk, minden ami kell. Nekem sokat segített még az is, hogy mindennap legalább 1-2 menetet 1v1-ztem haverommal.

Mielőtt MM-re mennél, ajánlom hogy 1-2 DM-et menj, az is rengeteget segít.

Sprayt a "Recoil Master" nevű mapon tudod elsajátítani, itt megmutatja az egérmozdulatot hogy mit kell véghezvinned ahhoz, hogy rendesen szórjon a fegyvered.

Ne feledd, sok gyakorlás és meglesz a gyümölcse :)

2015. dec. 6. 00:29
 2/10 anonim ***** válasza:

Szia. Én már 2 éve tolom ezt a játékot és mindössze 4.785 órával Globál Elit vagyok. Silver Elite-be kezdtem én is ne félj e-miatt. Csak annyira kell figyelned hogy sokat gyakorolj most még én azt mondom hogya következö 100-150 órádba ebben a játékban ne mm-ezz nagyon hanem ahogy az elöző kommentelö is mondta tanultd meg a rendes célzást fejre a spray-t és a gránátokat ahogy pop-up flashet is. ha ezt mindet megmesterelted ennyi idő alatt akkor kb olyan leszel mint egy MG2 aki már kapirgálja a játékot. Én ezt tapasztalatból mondom néked. Ha esetleg ezt nagyon nem akarod akkor MM-en töltsd el az egész idöt és tanuld meg játék közben ( ami nagyoon nagyon nehéz mert a csapattársak és az ellenség be zavar) de még ott van az opció is hogy "boost" valakinek fizetsz hogy elérjen neked jobb rankot pl: fizetsz 2 kulcsot hogy elérje neked a gold nova 3-at stb.

Ha érdekel ez én szivessen boostollak mindössze 1 kulcs Silvre-böl Gold Nova-ba. Nyugodtan add a barátaid közé a "smurf" acountomat és ott is adhatok pár tippet : [link]

2015. dec. 6. 09:29
 3/10 anonim ***** válasza:

Ja és a Rangokat ELO pontal számolja kb 500 ELO pont kell

neked hogy feljuss Goldnovába az 10-15 MVP vagy 3-4-5 gyözelem egymás után

2015. dec. 6. 09:43
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Amm.. Az MM az a Versengő/Competitive? A stat nem számít? Csak az MVP meg a win-ek?
2015. dec. 6. 14:53
 5/10 anonim ***** válasza:

Kérdező, ne dőlj be az előző levőnek, hogy boostoljon, egyedül sokkal jobban megtanulod a játékot, és amit ráköltenél arra hogy felvigyen, inkább költsd el skinekre.

Egyébként igen, az MM az a versengőt/competitivet jelenti.

2015. dec. 6. 15:14
 6/10 anonim ***** válasza:
Én nem azt mondtam hogy muszály magát boostolni hagyni én csak felajánlottam hogy segélykednék. A logikus gondolkodást nálatok nem tanitják?
2015. dec. 6. 17:24
 7/10 HPZ931 válasza:

Ez a "10-15 MVP" egy marhaság :D és ha van egy kis eszed ne húzasd magad mert jobb esetben is eléred a nova szintet de 2 meccs alatt újra szilver leszel. Az viszont igaz hogy jobb ha kis szinten meg tanulod a spray rejtelmeit és a smoke/flash spotokat. Az egész lényege hogy ne stresszelj rá a meccsre ha vesztésre álltok vagy épp nem tudsz valakit megölni. Szilverben használj p90et mert azzal bárkit könnyű belőni.

A szintlépésnél pedig inkább számít a pont. 50 pont fölött 2-3 mm után fel fog dobni egy szintet.

Ha van valami kérdésed akkor szivesen segítek és itt elérsz: [link]

2015. dec. 6. 22:01
 8/10 anonim ***** válasza:
Hm, nem is tudom, ha már logikus gondolkodásnál járunk, akkor kérdezném tőled, mi az értelme annak hogy felboostolod őt Novába ha lehet meg se lövi, és úgyis pár nap alatt visszamegy Silverbe, mivel nem tanulta meg rendesen a célzást. Ja, hogy csak a pénz kéne. Ha már lassan 5k órád van benne, plusz Global Elite vagy, belegondolhatnál ebbe.
2015. dec. 8. 20:17
 9/10 A kérdező kommentje:
7-es: 50 pont? Nem hiszem... Látom mindenki mást mond a rankup kapcsán. Akkor valaki le tudná írni, hogy pontosan hogy megy ez? :c És hogyan tudnék fejlődni? Mert a stat alapján 1.-2. Szoktam lenni, de elég sokat veszít a csapatom (meg persze én is velük együtt) és esem a rangokat... Leesteam (SILVER 2)-ben :C Nem tudom mit csináljak... :c
2015. dec. 22. 19:27
 10/10 anonim ***** válasza:
#9: Kerdezd meg Gabent, mert nem publikus hogy hogyan mukodik pontosan a rankrendszer. (Persze ha elolvastad steamen az alapmuvet rola.)
2015. dec. 22. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!