Felhasznalo1234567 kérdése:
Leauge of Legeds-ben, az új Hextech barkácsolás módban, akárhány kulcsot meglehet szerezni, nincs annak is max. A?
Figyelt kérdés
2016. márc. 24. 07:37
1/5 anonim válasza:
Igen, de már kint van??? Úgy hallottam hogy 1 hőssel csak 1et. (Resetet nem vágom)
2/5 anonim válasza:
Ahogy én értelmeztem és észrevettem kulcsot azt random vagy ad, vagy nem, akárhogy szerepelsz, ládákra van korlátozás, hogy mennyi max és / hős
3/5 anonim válasza:
Láda: max 4/hó, ha 4 különböző hőssel S osztályzatot érsz el
Kulcs: elvileg random, a drop rate nem lineáris, az elején gyorsabban adja, de később nehezebb lesz szerezni, ezt havonta frissítik. Nyertes meccs után jár, minél többen vagytok premadeban annál nagyobb eséllyel ad kulcstöredéket. (legalábbis lol fórumok alapján)
4/5 anonim válasza:
Na, ez nekem is hasznos volt. Tényleg, én is észrevettem, hogy a kulcsokat egyre ritkábban adja. Jól értelmeztem, hogy havonta frissül, vagyis a következő hónapban az elején ismét gyakrabban fogja adni?
5/5 anonim válasza:
sajnos nem. A riot oldalára kiraktak egy közleményt, hogy sajnálatos hiba miatt a rendszer nem ad kulcstöredéket, de már dolgoznak a hiba kijavításán.
ha vártok 1-2 mp-t pirossal megjelenik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!