Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » CS:GO-ban ha valakinek droppol...

CS:GO-ban ha valakinek droppol dragon lore-t azt hogyan? Bloodhound? Vagy csak úgy? Ha bloodhound hogyan? Nekem eddig csak 4centes skineket dobott a bloodhound. Hogy?

Figyelt kérdés

2015. szept. 1. 14:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Gondolod hogy droppol? szerintem csak láda nyitja vagy piacról veszik.

Alapesetben 99%, hogy pár centes lesz a drop, a többi szerencse kérdése. Mivel véletlenszerű, nem tudsz logikát keresni benne, ez is egyfajta szerencsejáték.

2015. szept. 1. 14:36
 2/11 anonim ***** válasza:

azért tisztázzunk valamit. Nem minden játékban elérhető skin van berakva a dropba. Ilyen a Dragon lore, meg a drága skinek 99%-a. Az életben nem fog neked pl kést dobni a szintlépéses drop meccs végén.

A kieg már megint más dolog. Ott küldetéseket kapsz, amiket ha teljesítesz, kapsz skineket. Az OTTANI skineknél már nagyobb a szórás, de jó eséllyel jobbat kapsz, nem 3-4 centeset. Viszont ez csak a küldetésekre vonatkozik. Hiába van meg neked bármilyen kiegészítő, a szintlépéses skineknél csak ratyit fogsz kapni.

Szerinted tényleg olyan hülye a valve, hogy egy több millió eurós profittól megválnának csak úgy, berakva az alap dropba a különleges kinézeteket is? Ne legyél ostoba.

2015. szept. 1. 15:10
 3/11 anonim ***** válasza:
Kérdésedre visszatérve, akinek dragon lore-ja van az vagy vette piacról, vagy ajándékba kapta, esetleg nyitotta ládából, de biztosan nem szintlépéses skin droppal szerezte. Ha mást állít, hazudik.
2015. szept. 1. 15:12
 4/11 A kérdező kommentje:
Akkor én is tisztázok veled valamit. Nekem légyszíves ne formázzál, mert én egy szot sem írtam arról hogy nekem valami drága skin kéne mint pl.kés én csak szimplán kíváncsi voltam hogy hogyan szerezték...
2015. szept. 1. 16:29
 5/11 anonim ***** válasza:

Na jó tegyük rendbe a dolgokat. Hetente az első szintlépéskor kaphatsz az alap XY kollekciókból droppot, de ha van Bloodhoundod akkor a következő hat kollekcióból kapsz: Cobblestone(Dragon Lore), Cache, Overpass, Gods and Monsters(Medusa, közel Dragon lore árú), The Rising Sun, and Chop Shop. Dragon loreból van ügye sima és souvnir, a simát droppolja, a souvenirt meg a cobblestone csomagból nyithatod. Továbbá Bloodhoundnál a missionokért már csakis XP-t kapsz, míg az előző operationok alatt a küldetésnek meg volt határozva a collectionja(Cobble,Cache,Overpass).

Az operationt meg nem a drop miatt érdemes megvenni, mert az teljes szerencsejáték, hanem a ládák miatt, mert az első 1-3 láda már visszahozza a teljes árát, és a missionok, a Coin és a spéci droppok csak ráadás. Annyi értelme van a drop miatt panaszkodni, mint azért, hogy nincs késed X láda után.

2015. szept. 1. 16:58
 6/11 A kérdező kommentje:
Vagy is ha a cooble bók kapok akkor az csak dragon lore? Vagy amelyik napon szintet lépek abból a kollekcióból kapok? Vagy hogyan kaphatok 4centesnél nagyobb értékű skint?
2015. szept. 1. 17:08
 7/11 anonim ***** válasza:

Nem csak Dragon Lore van benne, csak az a csomag tartalmazza és a többi nem. Ez azt is jelenti, hogy egy fegyvercsomag amiben benne van DL és másik 10 fegyver, neked még mindig esélyes hogy 9 szar közül fogsz kapni, és azt is jelenti hogy egyik ládában sem lesz benne a DL.

Itt egy videó, 40 ládát vett 1500 dollárért, és mindben szar volt:

https://www.youtube.com/watch?v=aCmHv3YN4pQ

2015. szept. 1. 17:12
 8/11 A kérdező kommentje:
Értem, már csak egy kérdésem van: a dl az bh ban van vagy valami másik cucc amivel skin lehet szerezni?
2015. szept. 1. 17:20
 9/11 anonim ***** válasza:
5# vagyok. Olvasd el még egyszer a válaszom, és nézz szét ezen az oldalon. [link]
2015. szept. 1. 23:22
 10/11 A kérdező kommentje:
De pl dl t lehet bloodhoundbol szerezni? Mert azt halottam minnél több küldőit csinálsz meg annál értékesebb cuccokat kapsz
2015. szept. 2. 14:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!