Gáz ha lány létemre lövöldözős játékokkal is szoktam játszani?
Xboxon minden féle fiús játékokkal,néha lövöldözős játékkal is szoktam(a bátyámmal játszok mindig,ezért fiúsak a játékok)
Ez gáz?szerintetek?
13/L
ha kérdezed gáz.
Walking dead, Fahrenheit kalandjátékokban is megfagy a sz r bennetek, úgy hogy nem kell epilepsziát kapni a villanásoktól.
Ha ezt úgy érted hogy megijedek vagy vmi akkor nem egyáltalán nem vagyok ijedős :D
Ha nem így értetted akkor bocsi!
Köszönöm neked is a választ!
én sokat játszottam lövöldözős játékkal, és tényleg káros. Beszűkül a tudatod, 8 órát játszol, de egyetlen pillanatra sem tudsz visszaemlékezni, nem tudsz a világról semmit közbe, ha vesztesz ordibálsz, utána már nem köt le semmi lassabb dolog.
A fentebbi kalandjátékok olyanok, mintha egy filmben lennél. Te döntöd el, hogy felrohansz az emeletre de már tudod, hogy abból mindig baj lesz, és nem a reflex, az irányítás a lényeg hanem a történet. Mint egy könyv
Értem,köszönöm!
Nem szoktam sokat játszani,és max hétvégén,hétköznap egyáltalán nem játszok !
Csak akkor gáz, ha téged zavar, a többi ember véleményével nem kell törődni.
Lövöldözős játékból is van sokféle, pl. a feleségem és a lányom mostanában a Plants vs. Zombies Garden Warfare 2-t nyomják, ami egy aranyos, poénos darab, semmi belezés, vérontás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!