Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Gáz ha lány létemre lövöldözős...

Gáz ha lány létemre lövöldözős játékokkal is szoktam játszani?

Figyelt kérdés

Xboxon minden féle fiús játékokkal,néha lövöldözős játékkal is szoktam(a bátyámmal játszok mindig,ezért fiúsak a játékok)

Ez gáz?szerintetek?

13/L

2016. márc. 13. 13:00
 1/9 A kérdező kommentje:
12 éves vagyok bocsi
2016. márc. 13. 13:01
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom miért lenne gáz, de ezután számíts pár kanos 10 éves kockára, akik írkálni fognak neked.
2016. márc. 13. 13:08
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ
2016. márc. 13. 13:16
 4/9 anonim ***** válasza:

ha kérdezed gáz.

Walking dead, Fahrenheit kalandjátékokban is megfagy a sz r bennetek, úgy hogy nem kell epilepsziát kapni a villanásoktól.

2016. márc. 13. 13:31
 5/9 A kérdező kommentje:

Ha ezt úgy érted hogy megijedek vagy vmi akkor nem egyáltalán nem vagyok ijedős :D

Ha nem így értetted akkor bocsi!

Köszönöm neked is a választ!

2016. márc. 13. 13:36
 6/9 anonim ***** válasza:
29%

én sokat játszottam lövöldözős játékkal, és tényleg káros. Beszűkül a tudatod, 8 órát játszol, de egyetlen pillanatra sem tudsz visszaemlékezni, nem tudsz a világról semmit közbe, ha vesztesz ordibálsz, utána már nem köt le semmi lassabb dolog.

A fentebbi kalandjátékok olyanok, mintha egy filmben lennél. Te döntöd el, hogy felrohansz az emeletre de már tudod, hogy abból mindig baj lesz, és nem a reflex, az irányítás a lényeg hanem a történet. Mint egy könyv

2016. márc. 13. 13:46
 7/9 A kérdező kommentje:

Értem,köszönöm!

Nem szoktam sokat játszani,és max hétvégén,hétköznap egyáltalán nem játszok !

2016. márc. 13. 13:49
 8/9 anonim ***** válasza:

Csak akkor gáz, ha téged zavar, a többi ember véleményével nem kell törődni.

Lövöldözős játékból is van sokféle, pl. a feleségem és a lányom mostanában a Plants vs. Zombies Garden Warfare 2-t nyomják, ami egy aranyos, poénos darab, semmi belezés, vérontás.

2016. márc. 13. 13:53
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2016. márc. 13. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!