Richz kérdése:
Milyen pc-s játékokkal játszik egy átlagos 11éves lány?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 5. 10:58
2/4 anonim válasza:
amilyet akar. Ami neki tetszik. Láttam már olyat, aki a horrort kedvelte meg olyat is aki sims-ezett, más stratégiával játszott, teljesen egyén függő. Játssz azzal, amit akarsz. Ha meg lánynak akarsz ajándékot venni, kérdezd meg tőle ő mit szeret, ebből már kialakul egy kép milyen műfaj iránt érdeklődik.
3/4 anonim válasza:
Az enyém pl. az Assassin's Creed Liberationnel és a Torchlight II-vel, de ő minden, csak nem átlagos. :)
A lovakat és a divatot minden lány szereti, azzal nemigen lehet mellé nyúlni.
4/4 anonim válasza:
#2-nél a pont. Általában a SIMS-et szokták tipikus lányos játéknak mondani, de tényleg egyéntől függ. Láttam én olyan lányt, akit ki lehetett volna kergetni a világból a SIMS-szel. :D Sőt, olyat is láttam már, aki CS-zett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!