Milyen játékot próbáljon ki először egy lány, akinek még nem igazán volt tapasztalata játékokkal?
Egy nagyon jó laptopom van, tehát szerintem kvázi minden elfut rajta.
Nem akarok olyat játszani, amiben csak nyomni kell az egeret. Valami jó sztorijú vagy stratégiai érdekelne. Ha lehetséges, akkor olyat, amiben van valami tanulságos, elgondolkodtató.
Engem érdekelne ez a kultúra. Szeretnék vele jobban megismerni. Köszönöm előre a segítséget!
"Kultúra". Oh? Köszönjük! Lassan majd csak eljutunk oda, hogyha valaki meghallja, hogy gamer, akkor nem egyből arra gondol, hogy nolife kocka.
Elsőre én is a Walking Deadet ajánlanám, mind a két évadot, elég erős a sztorija, és az is könnyen tudja kezelni, aki még nem játszott előtte semmivel.
Stratégiánál ott van:
Age of Empires 3
Stronghold 3
Empire Earth 3
gondolkozós:
Walking Dead sorozat
Alan Wake
Beyond Good and Evil
Beyond: Two Souls
Esetleg még próbálkozhatsz:
Dragon Age: Origins
Dragon Age 2
Itt megállítható a harc, amíg parancsokat osztogatsz, van szép kerek története, rengeteg befejezési lehetőség. Én most játszom újra 5x-re az elsőt, mert annyiféle opció van, annyi minden múlik azon, mit választasz :) Ez igaz a 2-dikra is.
Heroes of Might and Magic 3: Complete (+ a HD mod hozzá innen: [link] ) Körökre osztott fantasy stratégia. Valamiért az összes lány ismerősöm aki kipróbálta odáig van érte, szerintem egy próbát megér.
Sztori szempontjából pedig a Planescape: Torment, szerepjáték, ennél jobb történettel én a játékos pályafutásom során még nem találkoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!