A lányok szoktak ijesztő játékokkal játszani vagy esetleg zombissal vagy horroral? Ha igen akkor mivel? (kocka, gamer lányokhoz szól a kérdés)
Figyelt kérdés
az előbbi a kérdésem de azért kérdezem mert a gamer,kocka lányok ahogy láttam inkább a COD,battlefield, egyéb játékokkal szoktak játszani.2015. febr. 6. 18:31
1/4 anonim válasza:
Nem vagyok kocka gamer lány. De már csak azért is válaszolok, mert hülyeség a kérdés.
Van aki játszik, van aki nem. Valaki csak Codozik meg BF-ezik, van aki nem. Ezekre soha nem fogsz konkrét választ adni, még akkor is ha leírják hogy " igen szoktam horrorjátékot játszani". Attól függetlenül nem fog minden gamer lány horrorjátékot játszani, mert 1 valaki leírta. Ugyanez fordítva.
2/4 anonim válasza:
Ugyanúgy játszanak a lányok is mindenféle játékokkal mint a fiúk.
3/4 anonim válasza:
Termeszetesen. En altalaban ezekkel jatszom : Slendytubbies,Amnesia,Outlast,Outlast Whistleblower,Corpse Party,Cry of Fear,The Walking Dead,Lost in the Rift,,The Forest,Deadlight.Azt hiszem ezekf mondhatok ilyesztobbnek.
15/l
4/4 Könyvimádó05 válasza:
Nem igazán függ valami attól, hogy az illető fiú vagy lány. Otaku csajként ugyanúgy nyomatom a Battlefield-et, mint a Yandere-Simulatort. Ami egyébként rohadt jó, és némely tekintettel horror is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!