Mi a magyarázat arra hogy az alábbi retro játékok NEM mennek vagy elég ramatyul?
Amennyiben ilyen képességekkel rendelkezik a grafikus vezérlő a gépben:
Kingpin - Life of Crime (intro lefut, menü előtt összeomlik)
Oni (manga fps) - Senkinek nincs kivehető arca, elmosódott vonalak
Drakan - Order of the flame (menüig eljut, aztán összeomlik)
Medal of Honnor spearhead - (Menüig eljut de el vannak csúszva fél centivel a tárgyak amikor animálja a menüt, játék betölt, de a fényesség random ingadozik)
A legfrissebb driver van fent mint a példa is mutatja..
Mit tanácsolnak a hozzáértők?
Cpu I7 5500U
Ram 8 GB DDr3
SSD256 Gb
De csak bizonyos típusú játékok?
Pl:
Battlezone 2, Warcraft 3, SIN, Wages Of SIN, ezek meg mennek az I7 es gépen is..
Nem értem mi lehet a gond, mert az I7 is támogat Opengl-t Open Clt- is Direct X et is stb..
Egyszerű a dolog. Annak idején kitaláltak valamit, ami akkor csúcstechnika volt. De telt-múlt az idő, fejlődtek a dolgok, és ami akkor übermodern volt, az elavult lett. Kijött egy még újabb, még jobb. Aztán megint kijött egy még újabb, még jobb. És ez odáig fajult, hogy a régi dolgokat az új fejlesztések egyáltalán nem használták már. Szóval miért maradjon benne? Így hát kidobták. Így már nem futnak azok a dolgok, amik erre a régi dologra támaszkodtak.
Ha programozósabban akarod látni a dolgot, akkor pl. itt van ez a PHP függvény:
Régen minden weboldal ezt a függvényt használta. Viszont megváltozott a technológia, lett újabb, ami jobb szemléletet adott. A mostani weboldalak vagy rátérnek arra, vagy az új verzióval (PHP 7) nem fognak működni, mert eltávolították.
Ember... Mikor ezeket a jatékokat tervezték azt se tudtak mi az i7 vagy mi az a videókártya amit használsz egyszerűen nem támogatja nem ismeri fel... Vannak kivételek amik képesek elindulni de azok is hibakal... Pl nekem a king of the road kb 5000FPS megy meg nyomom a nyilat és mint a rakéta olyan gyorsan megy minden...
De ki baszhatsz velük! Az általad emített játékokat fel patch a legújabb verzióra ami hatha támogatja egy picit ezeket, mert ha patc-elsz egy játékot nő a gépigény!
Szia, a [link] -on keress rá az adott játékra. Ha van valami trükk, vagy nem hivatalos patch amivel az adott játék futtatható modern gépeken, az ott általában fel van tüntetve.
A Kingpin esetében próbáld meg a gog-os verziót beszerezni.
Kira! Köszi!!
A tanusítványokkal kapcsolatban állítgattam én már mindent ami elképzelhető, csináltam olyat is hogy szolgáltatásokat tiltottam le, engedélyeztem egyenként újra, felraktam a legújabb elérhető update-ket, sőt olyat is, hogy összeszedtem tanusítványokat win 7 ről és azokkal felülírtam az xp sekét. Egyik próbálkozásom sem vezetett eredményre, vagy ideig óráig, volt egy olyan módszer is amit olvastam a neten, hogy valamit a registribe kellett átirogatni, átirogattam.. Egyszer betöltött vele a google frissítettem, megint nem jött be..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!