Next Gen Console vagy Gamer Gép?
Még mindig nem bírtam eldönteni hogy melyiket érdemesebb megvenni .
Hallottam hogy a PC gaming egyre lefelé megy és inkább a konzol jobb . Az ismerőseim szerint a Konzol jobb
mert ott a játékot igazítják a géphez , de gépnél a te igazítod a géped a játékhoz . Eddig pc-n játszottam .
Ott is van rajta egy kb. 120 Eurós steam accountom .
Gondolkoztam még az új steam lin-en is ami egy konzol amit a steam adott ki és a steames játékok futnak rajta
Ezt után még nem jártam annyira utána de majd lesz időm utána nézek . Ez lenne a kérdés : Konzol , PC vagy esetleg steam link ?
>Hallottam hogy a PC gaming egyre lefelé megy
Igen, húsz éve folyamatosan :D
PC gaming miért menne lefele?
Még mindig igényesebben csinálják rá a játékokat,mint a konzolokra. Árban ugyan ott vagy egy idő után, ha veszed a játékokat, hisz konzolra drágább.
Szerintem PC. Konzolt az exkluzív címek miatt éri meg venni. Ha azok bejönnek akkor nyilván azt veszel.
Én mindig is PC-s voltam, de volt úgy egy évig xboxom. Előtte sosem konzoloztam (ha a kínai nintendo klónokat nem számítjuk).
Ne is mondjam, eléggé megbántam. Azóta csak a PC.
Csak a PC.
Jobb grafika
60+ FPS (Ezen sosem tettem túl magam. Konzolon ma a standard a 30 fps. Nézed a képet, oszt szar. Ennyi. Nem tudtam megszokni. "OLYAN MINT EGY FILM, NÖ MONDJAD MÁ, EZ QRVAJÓ!!!444" apámfszát)
Jobb irányítás (vagy kontroller buzzancs vagy? szerencsére megvan a lehetőség kontrollerre is, itt van választásod, nem úgy, mint konzolon)
Hosszú távon olcsóbb
Torrent (vagy kalózellenes vagy? ugyanúgy megveted a játékot, ráadásul általában olcsóbban, mint konzolra)
És még sok sok más.
"DŰHÓT ŰVENTE ÚJÍTANI KŰLLLL"
Baromság.
figyelj egy gép ami full hd-n maxon visz mindent 250-300e körül, egy ps4 100e körül mozog. Ps4-en viszont drágábbak a játékok mint pc-n (és még a pc mellett szól hogy van warez)
Ps4-en viszont az adott hardverhez igazítanak mindent évekig, így nem kell aggódj hogy 3-4 év múlva megjelenő AAA-s címek ne induljanak el rajta, viszont a grafika butulni fog a jatékoknál, mert ugye képes a FHD és ha jól tudom 4K-s felbontásra is a textúrák minősége romlani fog (persze csak évek múltán), viszont ha pc-t veszel ott 2 évente rá kell szánj egy kisebb összeget a vga, processzor, ram, alaplap fejlesztésére, ha el akarod kerülni a grafika romlását.
Egyébként ps4-hez is lehet egeret billentyűzetet csatlakoztatni(keymander - 24e) ha esetleg zavar a kontroller, de ez igaz fordított esetben is.
A döntés rajtad áll, hogy hosszú távon melyik éri meg neked jobban. (én hasonló helyzetben voltam tavaly januárban én a pc mellett döntöttem)
u.i.: a Steam link nem konzol, hanem az Apple tv-hez hasonló mirror bizgentyű amihez kell egy pc aminek a képét áttükrözi a tv-re/monitorra és a steames kontrollert sem ajánlom, mert szerintem borzalmas (már volt hozzá szerencsém) ha kontrollert akarsz géphez csak ezt ajánlom [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!