Gamer PC vagy PS4?
Van PS3 am de most látom új játékok jelennek meg de csak PC re és PS4 re... most nem tudom mit tegyek mert 1,5 éve vettem a PS3 at és most megint egy új ps ? és még a játékokat is meg kell hozzá venni ami szintén nem olcsó..
És ha belegondolok egy gamer pc-t megveszem és az sokáig jó lesz és a játékokat meg ingyen letöltöm ncore-ról.
Számítógépre meg szinte minden új játék van.. csak a hardvereket kell időnként újitani. Vagy egy újabb Play Station ? Mi van ha 1 év mulva jön ki a PS5 akkor meg megint ahhoz lesznek csak játékok.. mi lenne a jobb ?
1 év múlva tuti nem jön ki PS5, viszont hosszútávon jobban jársz a Gamer PC-vel szerintem. A PS4 árához hozzáadsz még kb 50k-t és egy ideig mindent maxon futtatsz.
Anno én 2012 elején vettem a gépem, most lesz 4 éves, de még mindig viszi fullon a játékokat, bár mára már vannak kisebb FPS gondok, de azóta el vagyok vele. Viszont ha rakod össze a configod a gépbe figyelj egy-két dologra. (Főleg a táp, és a hűtések részénél)
Azért mert leköt több 10/100órára és ezzel tiszteled meg a fejlesztőket akik ennél sokkal többet dolgoztak vele?
Tökéletes hozzáállás. Úgy mondom el, hogy a 10éves fejed is megértse. Ha mindenki ezen az elven működne, mint te akkor nem lenne játékipar, hisz nem érné meg játékokat fejleszteni ugyanis nekik az pénzkiesés. Ha nem fejlesztenek játékokat akkor mit is töltenek majd le az emberek? Törd csak a kis fejed, de ne szó szerint mielőtt félreértenéd.
Attól függ. Egy komoly pc, ami minden játékot is visz meg vinni fog 4-5 évig az úgy 300-400 ezer ma.
Ezzel szemben a ps4 meg 130ból kijön, mellé a ps4 tagság, havonta 2 ingyenes játék, 15 ezer kb 1 évre, vagy 20. Szóval 20 ezerért meg kapsz 24 játékot.
A PC-nél viszont egy-egy leárazáskor pofátlanul olcsón jutsz hozzá a játékokhoz, akár 80%-ot is lecsapnak, lásd steam. Ezzel szemben egy PS 4 játék tényleg simán 10-16 ezerbe kerül.
Ha összeveted a dolgokat, én PC-re szavazok, mivel azzal nem csak játszani lehet, hanem filmet vágni/nézni zenét hallgatni, office dolgok (word, excel stb), meg a többi.
De a "gamer" jelentése nem csak annyiból áll, hogy veszel egy drága játékot, hanem meg is veszed a játékokat (ha nem is mindet, de ami tetszett azért azt illik).
Az előttem lévő válasz pedig tökéletes példa erre.
Ha mindenki ingyen letöltené a játékokat, csődbe menne a játék ipar, ebből kifolyólag hiába vennél gépet, nem tudnál mivel játszani, mert nem jelennének meg rá játékok (mivel folyton elloptad őket a többiekkel együtt). Hiába szépítjük, a torrentezett játék is olyan lopás, mintha a boltba zsebre vágnád a mobiltelefont, vagy egyéb más dolgot. Lásd Németországot, ott a torrentezésért komoly 300-400 ezer forintos fizetési bírságokat kapnak az emberek, amit ha nem fizetsz mehetsz a börtönbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!