Na az a helyzet, hogy nem tudom mit kérjek karácsonyra és gondolkodtam Xbox360-ban és "Gamer" már mint erős asztali számítógépben? Van Asus laptopom csak az már régi és nem viszi az új játékokat?! Folytatom hozzászólásban! -->
100.000 körül van egy Xbox One. De ezek alapján szerintem te ezt már eldöntötted, hogy PC. :)
"én jobban szeretek gépen játszani"
"fél éven belül ugyan abban az árban vagyok"
"én jobban komálom a pc ket"
"a laptopok alapból gyengébbek"
Ezzel nem értek egyet, van sok kifejezetten gamer laptop.
Én a Pc-t ajánlom, úgy is azt szereted jobban. van pár előnye is:
-Ha eléggé combos hardverek vannak benne, játszhatsz Ultrán-Very High-on.
-Olcsóbbak rá a játékok.
-Magyarításokat le tudsz tölteni a játékokhoz.
-warez verzió esetén, ha nem is jó a crack, tudsz még másikat letölteni hozzá, és kész.
"Ezzel nem értek egyet, van sok kifejezetten gamer laptop"
Persze hogy van, de ugynazért a a teljesítményért többet kell fizetni, mintha asztali PC-t venne helyette.
Hát, ha én kapnék karira kapásból konzolt meg gamer PC-t.. Nekem diákmelóznom kell ilyenekért.. :)
PC-t vegyél. Az az uralkodó faj. Több kiegészítő van hozzá.
9-es!
Jó dolog az ha önerőből tudod finanszírozni a dolgokat. Jobban értékeled és megkíméled. :) No meg, nem minden családban megy úgy a szekér hogy, ilyen drága dogokat kapjon-ajándékozzon az ember.
2 éve rakattam össze a Pc-met, anno 293 000 ft-ot pengettem ki érte. (baráti áron) Egy jó darabig, spórolnom kellett, közben lakásfelújításra is kellett költeni. Mínuszba ment a számlám, de letojom. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!