Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Léteznek gamer/kocka lányok?

Léteznek gamer/kocka lányok?

Figyelt kérdés
2016. jan. 7. 08:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
20%
Persze, de ez náluk idővel elmúlik.
2016. jan. 7. 08:18
 2/13 anonim ***** válasza:
A csajom például itt ül mellettem és tolja a GTA-t meg a fóláutot, vagy mit. Ahogy az előző írta, a lányok idővel "nem gyerekeskedhetnek tovább" és "megkomolyodnak" de azért van egy-két normális nő is a világon aki negyven évesen sem szégyelli, hogy hétvégente lanpartyt tol a haverokkal és UT-znak nagyban. :)
2016. jan. 7. 08:43
 3/13 anonim válasza:
Én még nem találkoztam eggyel sem.
2016. jan. 7. 08:46
 4/13 anonim ***** válasza:

Jelen.

Egyébként szerintem ez nem múlik el kötelező jelleggel. Valószínű, hogy azok a nők, akik x éves korukban abbahagyják ezt a tevékenységet, azokat befolyásolják/manipulálják azzal, hogy a videojátékozás gyerekes és ideje lenne felnőni, a társadalmi elvárások meg még mindig nagyobbak a nők felé, és még mindig rengetegen (főleg a női körökben) ellenzik és hangoztatják nemtetszésüket (és sajnos úgy, hogy semmit nem tudnak róla, de ez amúgy is nagyon általános.)

2016. jan. 7. 08:59
 5/13 anonim ***** válasza:

Nem. Ez csak egy legenda...

Persze, hogy vannak, de ez szinte mindenkinél elmúlik, főleg mikor már van egy komolyabb kapcsolata az embernek,esetleg már gyerek is jön.

De ez már nagyon a végső eset, általában már előbb is megkomolyodik az ember.

2016. jan. 7. 09:00
 6/13 anonim válasza:
Dehogy múlik, ez egy életforma. :D Max kevesebb idő jut rá, ahogy öregszik az ember. Akinek nem tetszik, az meg nem lehet a párom.
2016. jan. 7. 09:04
 7/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kommentárt. Ki mivel játszik
2016. jan. 7. 09:13
 8/13 anonim ***** válasza:
Nekem az ominózus 40+os cimborám három gyerek ellenére sem hagyta abba az UT-n gyilkolászást. Sőt... Azt hiszem ott vezeti le az esetleges feszkót, mert nagyon hentel :D
2016. jan. 7. 09:18
 9/13 anonim ***** válasza:
#8: Nekem a feleségem most, hogy már iskolás mindkét gyerek, kezd visszatérni a gaming világba, legfeljebb már nem RPG-ket és MMOkat tol, hanem kalandjátékokat és platformereket.
2016. jan. 7. 09:34
 10/13 anonim ***** válasza:

Heló!

Vannak olyanok, akik versenyszinten tolják az adott játékot.

Egyi ksimerősömnek lány LOL-os csapata van, gold-palt5 szinten játszanak.

Barátnőm mindent kipróbál, The Movies-tól kezdve a Warcraft 3-on át a Simsen keresztül a Seriuos Samig - annak a kampányát együtt vittük.

Én őket tartom gamernek. Aki például néha 5-10-20 percig nyom valamit atelefonján, vagy a facebookon, azok szerintem már más kategória. Azok cska azért cisnálják, hogy történjen valami az adott pillanatban, mert unatkoznak, és cska épp kéznél volt egy "játék".

2016. jan. 7. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!