Léteznek gamer/kocka lányok?
Jelen.
Egyébként szerintem ez nem múlik el kötelező jelleggel. Valószínű, hogy azok a nők, akik x éves korukban abbahagyják ezt a tevékenységet, azokat befolyásolják/manipulálják azzal, hogy a videojátékozás gyerekes és ideje lenne felnőni, a társadalmi elvárások meg még mindig nagyobbak a nők felé, és még mindig rengetegen (főleg a női körökben) ellenzik és hangoztatják nemtetszésüket (és sajnos úgy, hogy semmit nem tudnak róla, de ez amúgy is nagyon általános.)
Nem. Ez csak egy legenda...
Persze, hogy vannak, de ez szinte mindenkinél elmúlik, főleg mikor már van egy komolyabb kapcsolata az embernek,esetleg már gyerek is jön.
De ez már nagyon a végső eset, általában már előbb is megkomolyodik az ember.
Heló!
Vannak olyanok, akik versenyszinten tolják az adott játékot.
Egyi ksimerősömnek lány LOL-os csapata van, gold-palt5 szinten játszanak.
Barátnőm mindent kipróbál, The Movies-tól kezdve a Warcraft 3-on át a Simsen keresztül a Seriuos Samig - annak a kampányát együtt vittük.
Én őket tartom gamernek. Aki például néha 5-10-20 percig nyom valamit atelefonján, vagy a facebookon, azok szerintem már más kategória. Azok cska azért cisnálják, hogy történjen valami az adott pillanatban, mert unatkoznak, és cska épp kéznél volt egy "játék".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!