Szerintetek kik jó videósok Yotube-on játék kategóriában?
Ezek inkább bemutatók, és nem mind tartozik a kedvenceim közé.
Otherworld: Egyre jobban fejlődnek, régen egy brutális fikagépezet volt ami néha konkrétan valótlant állított a játékokról hogy a bemutató viccesebbnek tűnjön, de az elmúlt produktumaikban egyre ritkább az ilyesmi.
Az Éjjeli Vakond: Egyik kedvencem, nagyon szórakoztató videókat csinál retro játékokból
Zsozeatya vicces, humoros. Én nagyon bírom őt.
TheVR Pistit és Janit is szeretem, sok videójukat láttam már, kb. 30.000 feliratkozónál ismertem meg őket, már jó ideje. A GameDayIroda inkább kritikákat, bemutatókat készít, de pár rész erejéig ők is szoktak csinálni az aktuális játékról gameplay-eket, hasonlóan mint az Otherworld Online csatorna is. Ők jutottak eszembe így hirtelen, akiket a játékok miatt követek.
Zsozé, TheVR, igaz nem videósok, hanem streamerek, de ott van Paplovag meg Xefande is.
Otherworldnél meg én fordítva vagyok. Nekem már nem annyira jönnek be a videóik. Egyszerűen már túl unalmasra csinálják meg (nem arra célzok, hogy poénból hordják el mindennek a játékokat és filmeket).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!