Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » World of Tanks-ban melyik a...

World of Tanks-ban melyik a legjobb páncélvadász ág?

Figyelt kérdés
Most az amerikai ágon kezdtem el húzni a páncélvadászokat hogy majd VI szinten legyen egy Hellcat tankom. De sokan mondják hogy az a tank egy nagy 0. Akkor még melyik nemzetben vannak jó páncélvadászok???

2016. jan. 23. 12:25
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
58%

A lőszerre meg a javításra veszi el a pénzt.

2016. jan. 26. 04:52
 12/18 anonim ***** válasza:
78%

#4es én a T67-re az E25 kistesójaként tekintek :DD

Nagyon jó kis gép, nem cserélném el semmilyen más tankra sem.

2016. jan. 26. 19:07
 13/18 anonim ***** válasza:
Kedves Jaky! A többi pénzt a tank javításra, lőszer és fogyócikk ujratöltésére megy el. A tankokkal kapcsolatban pedig a francia TD ág a legjobb, mert az ARL. v 39-nek van a legjobb páncélátütése hatos szinten, és szerintem 8 asok között is megálja a helyét, a 10-es szintűje doptáras, és elég jó a páncélzata.
2016. febr. 12. 22:51
 14/18 anonim ***** válasza:
51%

Akik azt irták hogy a Hellcat és a T 25/2 egy nagy f o s azok most menjenek el szépen a jó k u r v a anyjukba,mert egyrészt ezek szerint foggalmuk sincs arról mi az hogy rejtőzködés és mi az hogy "páncélvadász".

Na és most elég a s e g g f e j e kből. A kérdezőnek írnám: A hellcat, a t67 és a T 25/2 is megvan nekem ugyhogy tudok róla véleményt irni. A proto megvenni nem lesz érdemes az igaz de ezen az ágon az 5ös, a 6os, és a 7es mind rohadt jó td-k.A Hellcat-nek pl a legjobb a camo-ja tier 6on. És fulloson mindegyik brutális. Egyrészt mivel forgótornyos td-k nem kell elforgatni a testet ha esetleg olyan célpontot akarsz lőni. Másrászt az ágyúja is nagyon jó, főleg a célzási idő és a 250 es átlagdamage és az átütés is jó. Nem azt akarom mondani hogy a többi sz@r, de a Hellcat ebben a legjobb 6on. A britek meg csak tier 7től jók.

2016. máj. 11. 15:09
 15/18 anonim válasza:
Nekem a németek és az oroszok váltak be legjobban. (Oroszoknál az Object 261 ága , nem az Object 263)
2016. jún. 18. 11:53
 16/18 anonim ***** válasza:
Az Object 261 az tüzérség!
2016. jún. 18. 14:33
 17/18 anonim válasza:
Opps, 268-at akartam írni.
2016. jún. 30. 22:50
 18/18 anonim válasza:

Jelenleg a legjobb a svéd ágban van statisztika szerint. De ez függ attól is hogy hogy játszol.

Köszhelo

2020. ápr. 19. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!